Intervenţii pentru salvare

Intervenţii pentru salvare

303
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Echipajul de prim ajutor din cadrul SMURD Slatina a intervenit ieri, 02 iulie, ora 21.09, în municipiul Slatina, strada Aleea Lalelelor, pentru a acorda îngrijiri medicale unui copil, implicat într-un accident rutier, în timp ce se plimba cu bicicleta.

Ajunşi la locul solicitării, împreună cu un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanţă, salvatorii au găsit victima, Andrei Dănuţ S., de 9 ani, din Slatina, conştient, acuzând dureri şi excoriaţii la nivelul membrului inferior stâng, în zona inghinală. Pacientul a fost transportat la UPU Slatina.

O oră mai târziu, pompierii din cadrul Detaşamentului Caracal au intervenit în municipiul Caracal, strada Crinului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa Mariei S. Ajunşi la locul intervenţiei cu două autospeciale pentru lucru cu apă şi spumă, militarii au găsit în flăcări o anexă gospodărească şi bunurile din aceasta. Salvatorii au reuşit lichidarea incendiului după aproximativ o oră de acţiune continuă, cu toate eforturile acestora fiind distruse de flăcări circa 2000 kg mase plastice, 800 kg deşeuri textile, 2000 kg lemne şi aproximativ 1000 kg deşeuri de carton. Cauza probabilă a incendiului este folosirea focului deschis în spaţii deschise şi lăsat nesupravegheat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.