Dosare penale la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Dosare penale la regimul circulaţiei pe drumurile publice

293
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În data de 02.07.2012, la ora 16.48, pe DC 10, la ieşirea din comuna Izvoare, a avut loc o tamponare între un tractor cu remorca, neînmatriculat sau înregistrat, condus de B.GIGEL, 52 de ani, din localitate, şi un vehicul cu tracţiune animala, condus de S.MARIAN, 37 de ani, din aceeaşi localitate, tamponare in urma căreia au rezultat doar pagube materiale.
Fiind testaţi cu aparatul alcooltest au rezultat valori de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tractorist şi 0,60 mg/l pentru căruţaş.
S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumul public a unui autovehicul neînmatriculat ori neînregistrat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

În noaptea de 02/03.07.2012, în jurul orei 01.00, o patrulă de siguranţă publică formată din poliţişti de la Secţia 6 Poliţie, a oprit pentru control, pe strada Brestei, un autoturism condus de M.VIOREL, 29 de ani, din Craiova.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că autorizaţia de circulaţie provizorie a autoturismului este expirată din data de 21.06.2012.
Au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.