AIESEC de 21 de ani în Craiova

AIESEC de 21 de ani în Craiova

309
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

AIESEC Craiova împlineşte astăzi 21 de ani de existenţă. Celebrarea se va întâmpla în două momente diferite, printr-un eveniment formal ce va avea loc pe 6 iulie, şi o întâlnire non-formală ce va fi organizată pe data de 28 iulie.

Evenimentul formal se va desfăşura la restaurantul „Casa cu Tei”, unde membri, alumni şi parteneri se vor reuni pentru a sărbători împreună. Conferinţa de presă va avea loc la acelaşi restaurant, începând cu ora 12:00.

Scopul principal al acestui eveniment este de a aduce aproape pe toţi aceia care au contribuit timp de 21 de generaţii la succesul organizaţiei. AIESEC Craiova în 2012 nu ar fi la fel fără membri activi şi motivaţi, fără membri care investesc în organizaţie, chiar şi după încheierea experienţei în AIESEC sau fără susţinerea partenerilor interesaţi de voluntariat şi de tineri cu potenţial.

Cel de-al doilea eveniment din 28 iulie va avea loc într-un mod non-formal, în cadrul unei conferinţe organizate de AIESEC Craiova la Hotel „Amfiteatru” din Calafat. Atmosfera relaxată şi activităţile distractive vor predomina în acea zi, facilitând astfel interacţiunea dintre membri, alumni şi parteneri, cei care de-a lungul generaţiilor au fost aproape de organizaţie.

Cu o tradiţie de 64 de ani la nivel mondial şi regăsindu-se în 1700 de centre universitare din 110 tări şi teritorii, AIESEC este cea mai mare organizaţie de studenţi, o platformă internaţională de oportunităţi recunoscută de ONU. Aceasta numără peste 55.000 de membri, oferind peste 8000 de poziţii de leadership şi 5500 de stagii de practică internaţionale anual.
AIESEC Craiova este al doilea comitet local AIESEC înfiinţat în România în 1991, care a organizat anul acesta două proiecte naţionale, Grow realizat în parteneriat cu Şcoala de Valori şi MoneySense sprijinit de RBS, dar şi numeroase proiecte local, cum sunt Youth Academy, un proiect axat pe internaţionalism, InPro care spijină studenţii în crearea de proiecte, Business Academy care vizează antreprenoriatul şi domeniul IT, şi Language sCool ce este un proiect conceput sub forma unor cursuri de limbi străine.
De 21 de ani, AIESEC Craiova dezvoltă activităţi reuşite care au impact în societate, reuşind să se impună în lumea voluntariatului prin motivaţie, pasiune şi inovaţie.

Sursa: oradedolj.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     01-06-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    43

    La multi ani din ce in ce mai plini de experiente memorabile!

    "How to make God laugh: Tell him your future plans." - Woody Allen

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.