Trei craioveni, posesori de mandate, prinşi de poliţiştii Secţiei 2

Trei craioveni, posesori de mandate, prinşi de poliţiştii Secţiei 2

300
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

 

În cursul zilei de ieri, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie  a fost prins şi încarcerat PĂTRU VASILE, 52 ani, din Craiova pe numele căruia era emis mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de către Judecătoria Craiova, având de executat 2 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

În aceeaşi zi, poliţiştii craioveni l-au depistat şi prins pe SANTINI FLORIN MĂRU, 21 ani, din Craiova care are de executat 4 ani şi 6 luni închisoare, pentru furt calificat şi pe MUSI CĂTĂLIN MIHAI, 17 ani, pe numele căruia era emis mandat de executare a 3 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

PĂTRU VASILE, SANTINI FLORIN MĂRU ŞI MUSI CĂTĂLIN MIHAI au fost încarceraţi de poliţiştii craioveni în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.