630 milioane de lei pentru infrastructura de apă şi canalizare

630 milioane de lei pentru infrastructura de apă şi canalizare

950
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Compania de Apă Oltenia implementează proiectul „Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judetul Dolj”, care este co-finanţat prin Programul Operaţional Sectorial (POS) Mediu, Axa prioritară 1.”Până la această dată, au fost lansate procedurile de achiziţie publică pentru toate contractele de lucrări, pentru care există deja anunţuri de participare publicate în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice). Alte trei proceduri, vizând atribuirea de contracte de lucrări, sunt în curs de validare de către Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP) sau de încărcare a documentaţiilor în SEAP”, se arată într-un comunicat al CAO. În această lună iulie vor fi adjudecate trei licitaţii care fac din acest proiect, fiind vorba de extinderea şi reabilitarea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare în Craiova, de extinderea şi reabilitarea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare în Filiaşi, precum şi reţele noi de apă şi canalizare menajeră în localitatea Poiana Mare. Contractul de finanţare privind extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în Dolj a fost semnat în septembrie 2011 şi are o durată de implementare de 40 de luni, până la data de 31 decembrie 2014. Valoarea totală a investiţiei se ridică la peste 630 de milioane de lei.



3 COMENTARII

  1. #1
    Trancer
    Data de inscriere
     29-05-2006
    Locatie
     Departe
    Mesaje
    478

    Ar fi frumos sa vedem si noi lista cu firmele/persoanele care au castigat contractele – dupa licitatie desigur. Si sa vedem ale cui sunt firmele, ca sa vedem daca exista relatii intre persoanele care detin acele firme si cei din functii. Asta ca sa nu mai repetam episodul – Delta ia toate lucrarile din Craiova, pentru ca udrea e prietena cu solomon.

    "You have 99 problems... and bitches are all of them"
  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    227

    NEPOTISME … fratele, cumnatului, prietenului, varului

  3. #3
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    1368
    Citat Mesaj initiat de cyborg
    NEPOTISME … fratele, cumnatului, prietenului, varului

    Ca bine zici…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.