Autori ai unor furturi de telefoane mobile reţinuţi pentru 24 de ore

Autori ai unor furturi de telefoane mobile reţinuţi pentru 24 de ore

333
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii doljeni au reţinut şi introdus în arestul inspectoratului pentru 24 de ore doi doljeni, suspectaţi de comiterea unor fapte de furt calificat.
Din cercetările poliţiştilor de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 13 Poliţie Rurală Segarcea a rezultat faptul că, în cursul zilei de ieri, N.DANIEL, 20 de ani şi C.SILVIU, de 19 ani, ambii din comuna Gângiova, judeţul Dolj au sustras din autoturismul lui O.ANDREI, 18 ani, din Sadova două telefoane mobile în valoare de 800 lei.
De asemenea, poliţiştii au mai stabilit şi faptul că suspecţii împreună cu G.NICUŞOR, de 18 ani, din aceeaşi localitate i-au sustras telefonul mobil minorului F.B., 13 ani, care se afla pe plajă, la râul Jiu.
În baza probatorului administrat de către poliţiştii doljeni împotriva lui N.DANIEL şi C.SILVIU a fost pusă în mişcare acţiunea penală de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Segarcea pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat. Astăzi vor fi prezentaţi cu propunere de arestare preventivă, iar învinuitul G.NICUŞOR este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de complicitate la furt calificat.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    379

    ia cativa ani pentru o gainarie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.