Accidente de circulaţie

Accidente de circulaţie

329
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

 

La data de 10.07.2012, ora 18.15, pe DJ 553, în localitatea Ciupercenii Noi, L.MARIAN, 22 de ani, din Băileşti în timp ce conducea o autoutilitară l-a accidentat uşor pe V.CONSTANTIN, 39 de ani, din localitate care se afla pe partea carosabilă şi încerca să întoarcă un moped prin executarea virajului la stânga.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de negativ, iar V.CONSTANTIN a avut o alcoolemie de 0,65  mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

Aseară, la ora 21.45, N.ION, 48 de ani din Goieşti, judeţul Dolj în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 6B, din direcţia Melineşti spre Craiova, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de vehiculul cu tracţiune animală, condus de D.NĂSTASIE, 38 de ani, din Goieşti şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui P.GRIGORE, 76 de ani,  pasager în căruţă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.