Două tentative de omor la Unirea: un frate autor, altul victimă

Două tentative de omor la Unirea: un frate autor, altul victimă

448
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi fraţi din comuna Unirea au ajuns în faţa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, unul în calitate de victimă şi altul în calitate de autor, în două tentative de omor.

Prima faptă s-a petrecut pe 5 ianuarie a.c., când Ionuţ Solom, de 24 de ani, s-a întâlnit, pe stradă, cu Emil Marian Mocanu, tot de 24 de ani, din localitate, şi, pe fondul unei stări conflictuale existente s-au apucat la ceartă. Ionuţ Solom a scos un cuţit cu care l-a lovit pe celălalt tânăr, victima ajungând la spital. Acesta nu şi-a scos certificatul medico-legal decât zilele trecute, aşa că Ionuţ Solom a fost reţinut luni, 23 ianuarie a.c. În ceea cel priveşte pe fratele său, Constantin Solom, de 33 de ani, acesta s-a certat cu Constantin Popescu, de 40 de ani, din localitate cu care băuse, cel din urmă lovindu-l cu o coadă de topor în cap. Atât Ionuţ Solom, cât şi Constantin Popescu, au fost arestaţi preventiv, ieri, de magistraţii Tribunalului Dolj.

Sursa: ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.