Infractiuni regimul circulatiei

Infractiuni regimul circulatiei

322
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice constatate în ultimele 24 de ore de către poliţiştii doljeni

La data de 11.07.2012, ora 13.00, lucrători din cadrul Secţiei 11 Poliţie Rurală Bechet aflaţi în executarea serviciului l-au depistat în trafic pe B.LEONARD, 30 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile OUG 195/2002.

La data de 11.07.2012, ora 17.30, un echipaj de siguranţă publică din cadrul Secţiei 15 Politie Rurală Filiaşi a fost sesizat cu privire la faptul că, în comuna Braloştiţa, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto se pare că se află sub influenţa băuturilor alcoolice.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului i-au testat pe cei doi conducători auto, ocazie cu care s-a stabilit faptul că L.CĂTĂLIN, 27 ani, din Braloştiţa avea o concentraţie alcoolică de 1.03 mg/l alcool pur în aerul expirat .
Acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 Rep.

Aseară, în jurul orei 18:30, lucrători din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa, aflându-se în serviciul de patrulare în comuna Verbiţa, au oprit în trafic pentru control o autoutilitară la volanul căreia a fost identificat P.DRAGOŞ, 32 de ani, din comună.
În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că P.DRAGOŞ nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile OUG 195/2002.

În noaptea de 12/13.07.2012, ora 00:45, cu ocazia executării serviciului de patrulare lucrători din cadrul Poliţiei Băileşti l-au depistat în trafic pe B.ALEXANDRU, de 19 ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism având valabilitatea autorizaţiei provizorii expirate.
Celui în cauză i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.