Accidente de circulaţie produse în ultimele 24 de ore

Accidente de circulaţie produse în ultimele 24 de ore

338
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza


În dimineaţa zilei de ieri, 15 iulie a.c., în jurul orei 11.30, pe D.N.6 în afara localităţii Leu, C.MARIUS, 44 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Craiova către Caracal, după efectuarea unei depăşiri la revenirea pe sensul de mers a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă spre stânga.
Din accident, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto şi uşoară a lui C.Ş., 17 ani, din Craiova, pasager în autoturism.

În aceeaşi zi, în jurul orei 15.30, în comuna Gângiova, D.DOREL, 50 de ani, din oraşul Dăbuleni în timp ce conducea un autoturism pe fondul neatenţiei în conducere a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a ieşit în afara părţii carosabile, întru-un şanţ din beton.
În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a DANIELEI D., 43 ani, din oraşul Dăbuleni, pasageră în autoturism.

La data de 15.07.2012, la ora 19.45, în comuna Moţăţei, T.CONSTANTIN, 23 de ani, din comuna Galicea Mare în timp ce se deplasa pe un moped din cauza vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat pe carosabil.
Din accident, a rezultat vătămarea corporală gravă a lui B.IONUŢ, 20 de ani, din comuna Izvoare, ocupant al locului din spate pe moped.
După producerea accidentului, T.CONSTANTIN a ridicat a părăsit locului faptei, care în prezent se sustrage cercetărilor, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.

La data de 15.07.2012, ora 19.30, în comuna Mârşani, M.GHEORGHE, 49 de ani, din Caracal, judeţul Olt în timp ce conducea un autoturism ajuns într-o intersecţie nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de D.MARIAN, 22 de ani, din Craiova intrând în coliziune cu acesta.
Din accident, a rezultat vătămarea corporal gravă a conducătorului auto D.MARIAN, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale, sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.