Ponta avertizează FRF în privinţa Craiovei. Mititelu reacţionează

Ponta avertizează FRF în privinţa Craiovei. Mititelu reacţionează

313
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Premierul României, Victor Ponta, a adus în discuţie astăzi problema Universităţii Craiova. Adrian Mititelu nu a fost mulţumit de discursul premierului, spunând că trebuie să taie în carne vie.

Preşedinţii federaţiilor sportive din România s-au întâlnit cu premierul Victor Ponta, printre subiectele discutate fiind şi cazul Craiovei. Mircea Sandu a fost avertizat de Victor Ponta să rezolve urgent problema echipei: “De Olguţa Vasilescu nu scăpaţi”.

“Din cele 40 de administraţii locale (din capitale reşedinţă de judeţ – n.r.) şi şase sectoare, un singur primar este femeie, dar nu aveţi nicio şansă să scăpaţi de acel primar dacă nu rezolvaţi problema Universităţii Craiova”, i-a spus Ponta lui Mircea Sandu, conform prosport.ro.

Fostul patron al Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, nu a fost deloc încântat de declaraţia lui Victor Ponta: “Dacă Primul ministru vrea să rezolve problemele din ţara asta, ar trebui să trimită un control de urgenţă la Federaţie. Ce e aia locuri în liga a doua. Clubul de fotbal Universitatea Craiova a fost devalizat în mod abuziv, iar premierul face glume cu el, cu Mircea Sandu, în faţa lumii”, a declarat Mititelu la sport.ro.

Mititelu s-a dezlănţuit şi a continuat seria atacurilor: “Premierul nu a avut atitudine corectă azi. Aceeaşi Mărie cu altă pălărie. Mircea Sandu are un an de zile de când a săvârşit infracţiunea şi nimic nu se întâmplă. Domnul Ponta trebuia să aplice legea şi să trimită de urgenţă un control. Să facă lumină! Atitudinea lui e împotriva Universităţii: “Hai, domnule, că ai făcut ceva acolo! Dă-le un loc fraierilor! Auzi ce tupeu pe el, că ne dă un loc. Nu mai luaţi în seamă ce spune Dragomir! Debitează numai aberaţii. El şi Mircea Sandu au fost ţinuţi în braţe politic. Oamenii ăştia beneficiază de un tratament aparte. Oamenii ăştia nu se tem de Justiţie, pentru că sunt ţinuţi în braţe politic. Şi Craiova, şi Timişoara au fost victime ale unor oameni care cred că fotbalul le aparţine. Ei au avut un document şi l-au ascuns şi deformat. Ne-am câştigat dreptatea în toate instanţele şi nu se întâmplă nimic”, a mai spus Mititelu.

Flaviu Dincă



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.