Craiova: Ion Prioteasa prezent marți seara la mitingul organizat de USL

Craiova: Ion Prioteasa prezent marți seara la mitingul organizat de USL

572
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Câteva sute de persoane au fost prezente, marți seară, în Piața Mihai Viteazul din centrul Craiovei la un miting organizat de USL pentru a susține demiterea președintelui suspendat al României, Traian Băsescu.

Liderul organizației județene Dolj a PSD, Ion Prioteasa, prezent în Piața Mihai Viteazul, a afirmat că Traian Băsescu, un președinte care i-a umilit pe cei mai mulți dintre români, trebuie demis pe 29 iulie, pentru că în timpul mandatului său au fost diminuate pensiile și salariile, au fost micșorate alocațiile copiilor și ajutoarele sociale, fiind acoperite în schimb abuzurile PDL.

„Aceste acțiuni de protest de la Craiova împotriva președintelui suspendat al României, Traian Băsescu, au început în urmă cu câteva zile, numărul celor prezenți în Piața Mihai Viteazul crescând de la zi la zi.

Așa cum se poate remarca, în piață sunt prezente câteva sute de persoane și ne pregătim ca, în cea de-a doua parte a zilei de vineri, să avem cea mai mare manifestare de până acum, un miting de proporții. Este posibil să fie alături de noi președintele PSD și co-președintele USL, domnul Victor Ponta, alți lideri marcanți ai USL, precum și liderii regionali din Oltenia ai USL. Cu această ocazie vom spune întregii lumi că această zonă a României s-a săturat de gâlceava în care trăim, de scandalul generat de Traian Băsescu.

A fost o perioadă de aproape o lună de zile în care a fost liniște, dar după ce a văzut că simpatia oamenilor se îndreaptă către premierul Victor Ponta, către Guvernul României și către USL a început aceste mașinații care au dus România într-o zonă în care cu siguranță nu-și avea locul.

USL dorește să respecte legile și Constituția țării. Din acest moment ne pregătim să arătăm că mai mult de jumătate din populația cu drept de vot a României va ieși la referendum și va opta pentru demiterea președintelui suspendat Traian Băsescu.

În ceea ce ne privește pe noi, vom încerca să avem o prezență la vot cât mai numeroasă. În aceste drumuri pe care le facem destul de des în județ, oamenii ne-au spus că înțeleg că nu se poate guverna alături de Traian Băsescu și că vor vota un «DA» hotărât la referendumul din 29 iulie”, a declarat președintele PSD Dolj, Ion Prioteasa.

În Piața Mihai Viteazul din Craiova, alături de președintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, au fost prezenți liderii locali și parlamentari ai USL.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     13-12-2006
    Locatie
     aici
    Mesaje
    433

    tremura chilotii pe voi…..
    Lapusneanu avea o vorba…..
    Sunt speriati de puscarie ticalosii care sunt in spatele lor….iti dai seama NASTASE LA BULAU..!!!! inseamna ca s-a intors lumea cu curu in sus….
    .prostimea??
    dai dracu ca suporta …..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.