V. Zgonea: După ce au dat afara zeci de mii de oameni,...

V. Zgonea: După ce au dat afara zeci de mii de oameni, acum pedeliștii îi concediază pe toți cei care sunt împotriva lui Traian Basescu

485
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, este foarte indignat de situația prezentată aseară la un post de televiziune național, în care, pe profilul unei rețele de socializare, al unui fost ministru de Finanțe în guvernul Ungureanu, un angajator susținea că va face presiuni asupra angajaților săi dacă vor vota „Da” la referendumul de pe 29 iulie.

„Este inacceptabil în România secolului XXI ca oamenii să fie concediați pe criterii politice. Ceea ce am citit pe pagina de Facebook a domnului Ionut Popescu, fost ministru de Finanțe în guvernul lui Traian Basescu, este un auto denunț din partea unui patron, susținător al PDL. După ce au dat afara zeci de mii de oameni atunci când au fost la guvernare, acum, când sunt în opoziție, pedeliștii îi concediază pe toți cei care sunt împotriva lui Traian Basescu. Acesta nu este doar o atitudine talibană, ci un mod primitiv și ilegal de a face politică. Daca nu dorește să iși asume această atitudine pentru care patronul respectiv trebuie să răspundă în fața legii, PDL ar face bine să se distanțeze și să condamne public acest abuz inimaginabil, girat de fostul ministru Ionuț Popescu.”, a susținut președintele Camerei Deputaților.

Zgonea le transmite românilor să nu se intimideze, să nu le fie teamă și să voteze pe 29 iulie, pentru ca situația politcă a României să revină la normal.

Diana Zamfir



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.