O salvare a fost lovită frontal de un autoturism înmatriculat în Franța,...

O salvare a fost lovită frontal de un autoturism înmatriculat în Franța, condus de un șofer fără permis auto

357
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, la km 6, în afara localităţii, soferul unui autoturism, înmatriculat în Franţa a efectuat o manevră de depăşire fără a se asigura corespunzător, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autospecială a Serviciului Judetean de Ambulantă.

 

Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului autospecialei.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, şi purta centura de siguranţă în momentul producerii accidentului.

În urma cercetărilor întreprinse, sub directa coordonare a adjunctului şefului inspectoratului, comisar şef Opriţa Romulus, s-a stabilit că suspectat de producerea accidentului de circulaţie este un bărbat, de 38 ani, din municipiul Dr.Tr.Severin, care a părăsit locul faptei.

Acesta nu a fost găsit la domiciliu, fiind întreprinse măsuri pentru prinderea sa.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că suspectul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată prin activităti specifice, s-a stabilit că plăcuţele de înmatriculare montate pe autoturismul înmatriculat în Franta, implicat în evenimentul rutier,  aparţin altui autovehicul.

Andrei Vasilescu

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.