Mii de olteni participă la mitingul USL din centrul Băniei

Mii de olteni participă la mitingul USL din centrul Băniei

482
35
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Mii de oameni din toate judeţele Olteniei participă la mitingul organizat de USL la Craiova, „Vrei o ţară ca afară? Vino la referendum şi spune DA”.

Pe scena amplasată pe strada Alexandru Ioan Cuza, în faţa Teatrului Naţional Marin Sorescu se află premierul Victor Ponta, secretarul de stat MAI Mihai Fifor, preşedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, ministrul justiţiei Titus Corlăţean, ministrul mediului Rovana Plumb, deputatul Mario Ovidiu Oprea, deputatul Ionuţ Stroe, preşedintele PNL Dolj – Mihai Voicu, senatorul de Dolj Mircea Geoană dar şi liderii organizaţiilor de partide ce formează USL în judeţele Olteniei.

Sursa: lupamea.ro



35 COMENTARII

  1. #21
    De-al casei
    Data de inscriere
     05-03-2006
    Locatie
     living in cyberspace
    Mesaje
    327

    ok, cred ca ar trebui facut ca la ‘Alcoolicii Anonimi’: ‘sunt X si sunt PSD-ist, Basescu este chior, urat, a luat pensia si ajutorul social babei de la carciuma, a trimis-o pe fie-sa in Parlamentul European, ne-a zis ca o sa traim bine, iar noi ca oameni buni si creduli ne-am luat-o, am vazut noi pe Antena 3 cat rau a facut si cum mor oamenii de foame’. SAU ‘sunt Y, sunt PDL-ist, ba si-ai vostri au furat, Crin si Ponta au si ei neveste in Parlamentul European, Roberta a vazut dublu, nu a fost rau intentionata, Berceanu e baiat bun, etc’. Si varianta a 3a, care vad ca devine din ce in ce mai prezenta :’sunt Z, nu sunt membru al nici unui partid. Si unii si altii sunt hoti, nu astept sa faca ceva pentru mine, pentru ca stiu ca nu or sa faca. Ma ajut singur. Am invatat o meserie, nu o sa mor de foame. Poate o sa-mi fie mai bine, sau mai rau, eu sunt profesionist in ceva, o sa ma descurc. Imi invat copiii ca adevaratele modele de urmat nu sunt Irinel, Tantareanu, curvele lui Capatos, taraturile lui Maruta, ci din pacate daca vor modele, sa gaseasca in carti sau in afara tarii. O sa-mi invat copiii sa nu alerge dupa diplome si note. Nu te incalzeste cu nimic in viata sa termini cu 10 pe linie liceul si sa stai la coada la somaj. Nu te incalzeste cu nimic sa ai 7 facultati la Spiru Haret si sa stai bugetar pe minimul pe economie. Nu te ajuta cu nimic sa te ingramadesti sa pupi moaste injurand ca la promotiile la tigai la supermarket, conteaza sa ai speranta si sa crezi ca Dumnezeu te ajuta si ca el este in inima ta, nu in catedrale si sub sutana preotului’. O sa-mi invat copiii sa nu fie invidiosi pe ceilalti ci sa recunoasca meritele celor mai buni si sa invete de la ei, sa ajute neconditionat daca au ocazia. Daca au lucruri care nu le mai trebuie, sa le doneze celor care au nevoie. Nu ajuta cu nimic mentalitatea ‘sa moara si capra vecinului’, ,daca a reusit in viata ori a avut pile, ori a copiat’. Ok, cam atat, voi astia care ati comentat pe aici, din ce categorie faceti parte? Am vazut cativa X foarte vocali pe aici…

  2. #22
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    256

    Ce titul penibil … craiovaforum inca face campanie electorala, nu sunt pro baselu, dar nici nu o sa le dau avans uselistilor ca sa poata sa fure mai mult, la miting nu au fost decat activistii de partid, ai ei nu sunt vocea poporului, unde mai pui ca din cauza lor nu cred ca sa tinut „Flacara e veghe” … oricum nimic nu o sa iasa bine de la astia, sunteti prostiti de acea masca numinta usl cand daca ati beli ochii mai bine ati vedea ca e psd & co.

    usl unii sunt looseri

  3. #23
    Newcomer
    Data de inscriere
     03-07-2009
    Mesaje
    12

    Au venit toti taranii cu microbuzele adusi, pentru o ciorba au venit. Altceva nu spun.

  4. #24
    De-al casei
    Data de inscriere
     09-08-2009
    Mesaje
    270

    bai god si imohep, cum va potriviti voi !!!……both of you like shaorma with everythings……))))))))))………..

    happy new year !
  5. #25
    De-al casei
    Data de inscriere
     05-03-2006
    Locatie
     living in cyberspace
    Mesaje
    328
    Citat Mesaj initiat de iulyy79
    argumente chiar nu vreti sa vedeti???
    poi incepand cu locurile de munca care dispar pe capete, ca a bagat mana in buzunar la bugetari si la pensionari mai mult de atat chiar nu am ce sa va spun, daca acest lucru nu inseamna foarte mult pentru uni pentru alti inseamna condamnare la moarte lenta dar sigura.
    chiar nu vedeti ca viitorul copiilor este furatul si cersitul (aici nu vorbesc de copii de bani gata care rup craiova in doua cu scartaitul de roti si care sparg sute de lei prin cluburi iar cand vi de la serviciu din ture de noapte ocolesi cu 2-3 strazi sa nu o iei in freza).
    bai oameni buni cat de multe argumente va trebuie sa vedeti cat suntem de prostiti!!!???
    poi sa va dau un scurt ex si gata
    toti furam si am fura daca am avea borcanul cu miere dar sti cum este tu iei cu lingura dar ii lasi si altuia sa ia macar ce picura de la tine dar base dupa ce ca a ciordit borcanul ti-a luat si banii tai din buzunar ca sa plateasca alt borcan ca de fraierul(romaanul) fraier ramane.
    luati ex de la spanioli.
    cam atata.
    respect pt olteni si pt romani care gandesc cu mintea nu cu c—l

    din postul tau inteleg ca esti PSD-ist. Nu am nici o problema, nu sunt PDL-ist, de acord cu tine ca Basescu si ai lui au facut destul rau tarii, asa ca o sa ma limitez sa-ti arat problemele in mentalitate. De curios, ce varsta, profesie, ai?
    – ‘ incepand cu locurile de munca care dispar pe capete’ –> in caz ca nu ai trait in Romania in ultimii 20 de ani, locurile de munca au inceput sa dispara de vreo 20 de ani cand au inceput sa se inchida fabricile si uzinele. Nu stiu cat de performante erau sau cat erau folosite pentru componenta sociala. Cert este ca de 20 de ani nimeni nu prea incearca sa faca productie ci toti iau din alta parte si vand pe aici. Un loc de munca in productie genereaza alte cateva locuri in industriile conexe. Imi vine greu sa cred ca pe timpul PSD-ului toti aveau locuri de munca bine platite. Stii sa folosesti internetul, asa ca poti cauta pe Google mai multe detalii.

    – ‘ca a bagat mana in buzunar la bugetari si la pensionari ‘. Te-ai gandit vreodata la termeni abstracti ca ‘productivitatea muncii’, ‘eficienta’? Ai vazut ca in institutiile publice gen primarii, scoli, universitati, regii autonome jumate din angajati sunt rude sau pilele cuiva? De ce este nevoie de zeci de avize, semnaturi, tone de hartoage cand se poate face mai simplu cu un sistem informatic bine pus la punct? Iti spun eu: nu s-ar mai justifica plimbatorii de foi pe acolo. Uite caz concret: eram la coada la Pensii sa depun niste documente. Vine un domn din afara Craiovei ca a primit o citatie ca mai are ceva restant de plata. Spunea ca a facut 2 ore pe drum si a stat inca 2 ore la coada. Pe citatie nu scria suma. A verificat doamna si a ajuns la magnifica suma de 0,45 RON. Omul a ramas stupefiat. A scos 1 leu si i-a zis sa pastreze restul. Doamna insa i-a dat chitanta si l-a trimis la alt ghiseu unde erau inca 10 oameni la coada sa plateasca. Ce crezi, nu-ti vine sa-i bagi undeva? Hai sa ne uitam la alte categorii de bugetari: politistii – cati intervin in conflicte, cate cazuri rezolva, in cate cazuri de coruptie, prostitutie sunt ei insisi implicati? Invatamantul – politizat si el, salarii mici, dar nu inteleg cum desi salariile sunt mici, sunt gramada care incearca sa intre in fiecare an in sistem. Apoi dupa ce intra, spun ca sunt salarii mici si ca isi fac meseria de cati bani primesc. Nu mai are rost sa continui cu exemple aici,

    – ‘chiar nu vedeti ca viitorul copiilor este furatul si cersitul’. Daca asta e viitorul copiilor tai, imi pare rau pentru ei. Uite, parintii mei nu au avut bani, acum traiesc din o pensie de 800 RON, iar eu nu am ajuns cersetor si nici nu am furat. Doar am terminat o facultate buna, am lucrat din ultimul an, o perioada si cu salariul minim pe economie de nu-mi ajungea de la o luna la alta.Am avut vointa, am invatat de unde am putut. Facultatea am terminat-o in 2006, deci era PDL la putere, Acum mi-e bine, platesc la stat contributii mai mari decat 2 salarii minime pe economie. Eu am reusit. Copiii tai de ce nu ar putea sa o faca?

    – ‘toti furam si am fura daca am avea borcanul cu miere dar sti cum este tu iei cu lingura dar ii lasi si altuia sa ia macar ce picura de la tine’ –> mentalitate romaneasca: poate sa fure, il iertam daca ne da si noua. NU, nu toti furam. Eu imi platesc toate taxele, am tot salariul pe cartea de munca, masina mi-o iua inmatriculata in Romania, nu-mi fac asigurare la Carpatica sa scap eu ieftin si sa ma doara in 14 de ailalti, Si iti spun sigur ca nu sunt eu un unicat, sunt multi care nu fura, care muncesc, respecta toate regulile. E vina astora de 20 de ani care ne-au invatat ca e normal sa furi daca ai posibilitatea, dar ti se iarta daca ii lasi si pe altii mai mici sa ia si ei cate ceva.

    Multa Bafta si sper sa mai lucrezi un pic la mentalitatea, orice partid ar fi la putere!

  6. #26
    Newcomer
    Data de inscriere
     18-11-2011
    Mesaje
    15

    -aelyus13- este un cunoscut „POSTAC” PDL-ist, ne cunoastem din campaniile trecute!
    Nu are rost sa intri intr-o dezbatere cu el pentru ca omul e bine instruit ca toti colegii sai.

    Ati fost multi, ati ramas putini!
    CHIORU va pleca, indiferent ca-l pupati in fiecare zi!

    USL-ul a vandut 70% din tara, PDL-ul 30% si ar fi vrut sa-i vanda si pe romani.
    Cele mai aberante legi!
    Cele mai mare tepe pe bani publici!
    Cele mai mari taieri salariale din UE!
    Cel mai mare buget la Turism!
    Cea mai mare FRAUDA ELECTORALA!

    Au inchis spitale, au inchis scoli!
    Au reformat totul, LA TV.

    Admit ca toti au furat si vor fura, personal l-as vrea pe Vadim sa radă toti lingăii si hoții!
    Un asemenea comportament ar pune romanii la respect.
    Pana atunci, fiecare isi apara interesul, inclusiv ”aelyus13” care e un mare….caracter!

  7. #27
    De-al casei
    Data de inscriere
     05-03-2006
    Locatie
     living in cyberspace
    Mesaje
    329
    Citat Mesaj initiat de RandyX
    -aelyus13- este un cunoscut „POSTAC” PDL-ist, ne cunoastem din campaniile trecute!
    Nu are rost sa intri intr-o dezbatere cu el pentru ca omul e bine instruit ca toti colegii sai.

    Ati fost multi, ati ramas putini!
    CHIORU va pleca, indiferent ca-l pupati in fiecare zi!

    USL-ul a vandut 70% din tara, PDL-ul 30% si ar fi vrut sa-i vanda si pe romani.
    Cele mai aberante legi!
    Cele mai mare tepe pe bani publici!
    Cele mai mari taieri salariale din UE!
    Cel mai mare buget la Turism!
    Cea mai mare FRAUDA ELECTORALA!

    Au inchis spitale, au inchis scoli!
    Au reformat totul, LA TV.

    Admit ca toti au furat si vor fura, personal l-as vrea pe Vadim sa radă toti lingăii si hoții!
    Un asemenea comportament ar pune romanii la respect.
    Pana atunci, fiecare isi apara interesul, inclusiv ”aelyus13” care e un mare….caracter!

    wow, schimbarati strategia? deja trecurati cu atacuri la persoana? Sincer nu ma prea asteptam sa prezint atata interes pentru membrii de partid.Ia zi, care e interesul meu? Ori nu stii sa citesti, ori nu esti in stare sa gandesti. AM scris ca NU FAC PARTE DIN NICI UN PARTID si ca toate sunt la fel. Nu sunt PDL-ist, nici PSD-ist, doar ca nu-i suport pe politicienii actuali in special cei de la PSD, si apoi pe cei de la PDL. Daca in mintea ta limitata, asta ma face PDL-ist, atunci fie. Si asa te invata pe tine, sa jignesti necunoscuti? Esti platit bine pentru asta? Poate imi spui si mie de unde ne cunoastem, desi sunt convins ca nu ne invartim prin aceleasi grupuri… Cred ca cine e in stare sa citeasca si sa gandeasca cu propria lui minte vede ca nu sustin nici PDL-ul, nici PSD-ul…astia batuti in cap cu cheia franceza, sper sa o duceti si in viitor la fel de bine cum v-ati laudat ca ati dus-o pana acum..

    Si sper ca lumea sa-si dea seama care dintre noi doi e ‘postac’, nu RandyX?

  8. #28
    Rocker
    Data de inscriere
     10-05-2010
    Locatie
     St. Mesmin
    Mesaje
    753

    Si ce daca au participat la miting?
    Nu cred ca USL-ul a castigat vreun vot in plus. Poate ca a pierdut.
    Bani si timp cheltuiti anapoda. De fapt mai rau: nimeni nu stie din ce buzunar sunt cheltuiti banii unor astfel de mitinguri (ca e USL sau PDL sau UDMR). Doar buzinarul romanilor este din ce in ce mai gol si mai mic.

    "Nu A®nA£elegi un lucru pe deplin decA¢t dacAƒ poA£i sAƒ i-l explici bunicii." <Albert Einstein>
  9. #29
    Newcomer
    Data de inscriere
     18-11-2011
    Mesaje
    16

    N-ai cu cine!
    In 2009 ne certam cine sa iasa presedinte.

    Cu argumente, comparatii intre dosare, privatizari si tradare de tara..
    Pana nu vine unul care sa-i judece pe TOȚI nu scapăm nici de mafioti, nici de lingaii lor care postează pe forumuri de cand a luat fiinta CVF..

    aelyus, tu ai ceva de obiectat la fiecare comentariu!
    E majoritatea de vina ca nu mai e băse al tau dorit?
    Au toti astia de pe forum capul patrat si numai tu esti normal?

    Eu zic sa o lasi balta, te stiu din campania din 2009, ai fost activ pt Băsescu si probabil ti-a priit.
    Chiar daca partidul nu-i mai e la guvernare, el are inca putere si multi care l-au pupat sunt pe functii, inca.

    In 2009 tipati pe forum, tipati pe strazi ca-l vreti pe Băsescu! Voua v-a fost bine, poate, noua, majoritatea, NU.

  10. #30
    De-al casei
    Data de inscriere
     05-03-2006
    Locatie
     living in cyberspace
    Mesaje
    330
    Citat Mesaj initiat de RandyX
    N-ai cu cine!
    In 2009 ne certam cine sa iasa presedinte.

    Cu argumente, comparatii intre dosare, privatizari si tradare de tara..
    Pana nu vine unul care sa-i judece pe TOȚI nu scapăm nici de mafioti, nici de lingaii lor care postează pe forumuri de cand a luat fiinta CVF..

    aelyus, tu ai ceva de obiectat la fiecare comentariu!
    E majoritatea de vina ca nu mai e băse al tau dorit?
    Au toti astia de pe forum capul patrat si numai tu esti normal?

    Eu zic sa o lasi balta, te stiu din campania din 2009, ai fost activ pt Băsescu si probabil ti-a priit.
    Chiar daca partidul nu-i mai e la guvernare, el are inca putere si multi care l-au pupat sunt pe functii, inca.

    In 2009 tipati pe forum, tipati pe strazi ca-l vreti pe Băsescu! Voua v-a fost bine, poate, noua, majoritatea, NU.

    pana acum credeam ca nu stii sa citesti, dar vad ca ai alte probleme. Nu, nu au toti capul patrat, poate doar tu. Eu spun pe aici ca nu tin cu Basescu sau PDL, ca toti sunt niste corupti, iar tu o dai pe a ta. Nu am ceva de obiectat la fiecare comentariu, la fel cum tu iti spui parerea, o fac si eu. Da, am votat cu el la alegerile din 2009 pentru ca eu nu votez cu PSD. As fi votat si cu UDMR sau cu PRM daca erau in turul doi, pentru ca sunt antiPSD. Si la alegerile de acum o sa votez orice in afara de PSD, sau o sa anulez votul. Asta o recunosc. Dar ca sa spui ca am iesit in strada, e chiar stupid. Inca nu a aparut politicianul care sa ma scoata in strada. Speram ca MRU e altfel, dar se pare ca e doar satelitul lui Basescu, deci mai am de asteptat. Am zis si ma repet, NU lucrez la stat, nu am lucrat nici o clipa. Nu mi-a fost bine pana acum datorita lui Basescu sau Iliescu, mi-a fost bine pentru ca am avut noroc si am invatat suficient sa am un job bunicel la privat. Firma la care lucrez nu face afaceri cu statul, e o firma straina. Imi pare rau ca tie nu ti-a mers bine, dar nu e vina mea.

  11. #31
    g0d
    di'hor
    Data de inscriere
     16-03-2011
    Mesaje
    718

    Generalizarea este prima arma din arsenalul propagandei si manipularii, toti sunt la fel, nu este adevarat. Asta vor basistii sa creada lumea, ca-s toti la fel, ca sa ramana chioru’ inca 2 ani la cotroceni, never gonna happen.

    E trist cAƒ muzica s-a transformat din activitate relaxantAƒ A®n chestie care-A£i aduce aminte cA®t de proAŸti sA®nt cei mai mulA£i dintre oameni.
  12. #32

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    17766

    Buna seara

    Laur1 legea aia cu TVA la incasarea facturii este doar un proiect si pana nu este publicata in monitorul oficial, NU ESTE VALABILA, din pacate, sincer am platit tva la facturi pe care nu le-am incasat nici pana acum.
    Este un proiect de lege propus acum ceva ani, 2009-2010 dar s-a amanat sa speram ca o sa intre in vigoare, desi ma indoiesc.

    Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro
  13. #33

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    17767
    Citat Mesaj initiat de cyborg
    Ce titul penibil … craiovaforum inca face campanie electorala, nu sunt pro baselu, dar nici nu o sa le dau avans uselistilor ca sa poata sa fure mai mult, la miting nu au fost decat activistii de partid, ai ei nu sunt vocea poporului, unde mai pui ca din cauza lor nu cred ca sa tinut „Flacara e veghe” … oricum nimic nu o sa iasa bine de la astia, sunteti prostiti de acea masca numinta usl cand daca ati beli ochii mai bine ati vedea ca e psd & co.

    usl unii sunt looseri

    toate articolele care au la sfarsit mentionat SURSA (exemplu: sursa: lupamea.ro), nu sunt concepute de craiova forum.

    Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro
  14. #34
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-09-2009
    Locatie
     departe...
    Mesaje
    439
    Citat Mesaj initiat de FREAKTUNING
    Buna seara

    Laur1 legea aia cu TVA la incasarea facturii este doar un proiect si pana nu este publicata in monitorul oficial, NU ESTE VALABILA, din pacate, sincer am platit tva la facturi pe care nu le-am incasat nici pana acum.
    Este un proiect de lege propus acum ceva ani, 2009-2010 dar s-a amanat sa speram ca o sa intre in vigoare, desi ma indoiesc.

    CORECT , in concluzie astia nu au facut nimik degeaba a spus Laur1975 ca au dat legea cu tva , ca nu s a aprobat

  15. #35
    g0d
    di'hor
    Data de inscriere
     16-03-2011
    Mesaje
    722

    E trist cAƒ muzica s-a transformat din activitate relaxantAƒ A®n chestie care-A£i aduce aminte cA®t de proAŸti sA®nt cei mai mulA£i dintre oameni.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.