Ponta le-a cerut prefecţilor din Oltenia să organizeze referendumul impecabil

Ponta le-a cerut prefecţilor din Oltenia să organizeze referendumul impecabil

459
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Aflat vineri după amiază la Craiova, premierul Victor Ponta a avut o întâlnire la sediul Prefecturii Dolj cu prefecţii din regiunea Oltenia în cadrul căreia le-a solicitat acestora să aibă grijă ca referendumul din 29 iulie să fie organizat impecabil astfel încât să nu existe nici un reproş.

Victor Ponta a mai afirmat că marţi Curtea Constituţională a României (CCR) va da şi decizia referitoare la programul de vot din 29 iulie.

“Aveţi grijă la referendumul din 29 iulie să fie organizat impecabil. Marţi vom avea şi decizia CCR referitoare la programul zilei de 29 iulie, chiar dacă acest aspect nu modifică (n.r – foarte mult organizarea), este bine să ţineţi cont că poată să apară acel program prelungit aprobat de parlament. Vă rog să rezolvaţi toate celelalte probleme care ţin de funcţia dumneavoastră, aşa încât să nu existe nici un fel de reproş. Cum s-a putut ca pe 10 iunie să nu fie nici o problemă majoră, oricâte partide au fost, aceleaşi condiţii vreau să le asiguraţi şi pe 29 iulie când procesul de vot este mult mai simplu, pentru că acum avem un singur buletin de vot, faţă de patru cât am avut la alegerile locale”, le-a cerut prim-ministrul prefecţilor din Oltenia.

La întâlnirea cu prefecţii din Oltenia a participat şi miniştrii Rovana Plumb şi Titus Corlăţean. AGERPRES

Sursa: http://radicaldedolj.info/



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.