Băut şi cu permisul anulat, s-a urcat la volan şi a zburat...

Băut şi cu permisul anulat, s-a urcat la volan şi a zburat cu maşina de pe podul Electro

339
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Iulian Florea, în vîrstă de 26 de ani, din Craiova, conducea în această dimineaţă nebuneşte pe Calea Bucureşti, iar la podul Electroputere a pierdut controlul volanului şi a intrat direct într-un stâlp de susţinere, după care a căzut în gol de pe podul.

Tânărul avea permisul anulat din anul 2011. Iulian Florea a ajuns la Spitalul Judeţean din Craiova, în stare gravă, iar pasagerul din dreapta a suferit leziuni minore. „Şoferul avea permisul anulat din anul 2011. Acesta a fost testat cu apartul etilotest, rezultând că avea o alcoolemie de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat“, a declarat Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Autoturismul marca Peugeot 206 a fost distrus aproape în totaliate în urma accidentului. Medicii SMURD le-au acordat victimelor îngrijiri medicale la faţa locului, după care le-au transportat imediat la spital.

Iulian Florea s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală, dar şi pentru că a condus pe drumurile publice un autoturism fără a poseda permis de conducere.

Martorii au declarat că şoferul conducea nebuneşte şi nu a mai putut face absolut nimic pentru a evita accidentul.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.