Accidente de circulaţie grave

Accidente de circulaţie grave

280
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În seara zilei de 20.07.2012, la ora 22.00, pe DN 55 A, în comuna Negoi, I.TASI , 33 de ani, din comuna Afumaţi, sat Boureni, Dolj, în timp ce conducea un moped, fiind însoţit ca pasager de V.DANUT, 25 de ani, din aceeaşi localitate, a pierdut controlul ghidonului şi a căzut pe carosabil.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului mopedului care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul mun. Băileşti, iar de aici la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, unde s-a stabilit diagnosticul: „traumatism cranio – facial prin accident rutier, suspect fractură bază de craniu, fractură de mandibulă”.

În data de 20.07.2012, în jurul orei 21.15, pe DJ641, în comuna Pielești, D.ANDREI, de 18 ani, din comuna Teasc, în timp ce conducea autoturismul proprietatea tatălui său, a accidentat-o pe C.DOMNICA, 81 de ani, din comuna Pielești, care a traversat drumul prin loc nepermis. Victima a suferit „fractură platou tibial drept, fractură peroneu drept, fractură incompletă col femural stâng” şi a rămas internată.
Conducătorului auto i s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.