Sechestru pe toate maşinile TDG Slatina

Sechestru pe toate maşinile TDG Slatina

471
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În cadrul amplei acţiuni desfăşurată, marţi, la nivel naţional de procurorii DIICOT, au fost efectuate percheziţii şi la depozitul din Slatina al firmei TDG Vâlcea.

 

Procurorii au pus sechestru pe bunurile mobile şi imobile ale firmei, precum şi pe sume importante de bani. Nu a fost luată aceeaşi măsură şi pentru marfa din depozitul de pe strada Cireaşov, aceasta fiind perisabilă.

 

TDG era una dintre firmele grupului infracţional care făcea tranzacţii comerciale intracomunitare cu zahăr. Potrivit unor surse, cu facturi fictive, societatea exporta zahăr în Bulgaria, însă, în realitate, marfa nu ieşea niciodată din ţară fiind vândută local.

Procurorii susţin că, în urma cercetărilor efectuate până acum, în perioada anilor 2010-2012, prin crearea unui circuit evazionist complex, prejudiciul cauzat bugetului de stat depăşeşte suma de 40 milioane de euro anual.
 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.