Intervenţii pentru salvare

Intervenţii pentru salvare

334
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Echipajul de prim ajutor din cadrul SMURD Slatina a intervenit, în seara zilei de 31.07.2012, ora 20.00, în comuna Găneasa, pe DN 65/E 574, unde un tir s-a răsturnat în afara carosabilului. În urma evenimentului, şoferul şi pasagerii din acesta au necesitat îngrijiri medicale de urgenţă.

La locul intervenţiei s-a constatat că în cabină au fost transportate şi două fete ale şoferului autotrenului de 5, respectiv 9 ani. Paramedicii au acordat îngrijiri medicale conducătorului auto, un bărbat de 34 de ani, din Alba Iulia, care a fost găsit de aceştia conştient, prezentând excoriaţii şi plăgi la nivelul feţei şi membrelor precum şi dureri la toracele posterior. Cele trei victime au fost transportate la UPU Slatina. De asemenea, militarii au acţionat cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru sablarea carosabilului de produse petroliere (motorină şi ulei), rămase pe acesta în urma accidentului, în vederea restabilirii siguranţei participanţilor la trafic.

În această dimineaţă, la ora 02.30, pompierii de la Detaşamentul Caracal au intervenit, cu o autospecială pentru lucru cu apă şi spumă, în localitatea Apele Vii din judeţul Dolj, aflată în raionul de intervenţie al ISU Olt, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Jane C. Cu toate eforturile militarilor care au acţionat mai bine de două ore pentru stingerea focului, au fost distruse de flăcări acoperişul casei pe o suprafaţă de cca. 170 m.p., o parte din mobilier, materiale textile, aparatură electrocasnică precum şi tocăria locuinţei. Cauza probabilă a incendiului este folosirea focului deschis în spaţii închise.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.