Scântei între Olguţa şi Nicoleta

Scântei între Olguţa şi Nicoleta

541
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)
Prima sincopă majoră în administraţia Lia Olguţa Vasilescu la Craiova a apărut. Legat, se pare, tocmai de demiterea directorului Poliţiei Locale. Decizie pe care municipalitatea încearcă să o justifice, deşi nu i-a cerut-o nimeni, ca la o şedinţă de partid: că directorul a făcut campanie sau anticampanie, depinde cine îi era şef, adică primar, că există un raport al Camerei de Conturi în care nu ştiu ce nereguli sunt emnalate (chiar dacă nu s-a terminat controlul!), că nu ştiu ce “sesizări” din unitate au ajuns pe la primărie, că Legea poliţiei locale nu ştiu ce spune ea despre autoritatea primarului de a demite pe cine vrea ş.a.m.d.
Orice ar fi stat însă la temelia deciziei de demitere trebuia făcut public, prezentat legal procedural inculpatului, aşteptat răspunsul acestuia la termen, anchetat, luat decizia! Altfel, nu rămâne decât reacţia feţei la cearşaf! Ni se întâmplă, pesemne, tuturora. Numai că unii dintre noi nu avem între degete banii publici, că nici nu ne-am dorit, asta e alta, şi, mai mult, când vii după o guvernare PDL arogantă până în plăsele, ar trebui să eviţi să demonstrezi că se poate mai mult! Revenind, decizia de alungare a directorului Poliţiei Locale are semnătura secretarului Craiovei, Nicoleta Miulescu. Suresele noastre spun că această semnătură a fost dată cu mare scandal.
Dincolo de simpatii şi antipatii, Miulescu ştie cu legea administraţiei mai mult decât vor pune la ciorap vreodată toţi primarii Craiovei şi consilierii lor de-aici în 20 de ani. Şi cu asta am încheiat subiectul legalităţii deciziei demiterii lui Octavian Mateescu, directorul Poliţiei Locale. Care, desigur, trebuia să plece şi el, până la urmă, conform algoritmului politic a cărui aplicabilitate am acceptat-o de fiecare dată. Şi, ca o altă paranteză, incompetenţa Poliţiei Locale sub comanda lui Mateescu cred că a fost suficient reflectată în paginile noastre. Asta ca să nu-şi mai pună logicienii mâncători de kebab întrebarea care e povestea demiterii acestui director. Oricum, se pare că au început concertele, ca pe vremea lui Solomon: Mateescu a făcut plângerea prealabilă la decizia de concediere. Cred în continuare în dorinţa Olguţei Vasilescu de a administra Craiova, însă e din ce în ce mai clar că sistemul are nişte troieni imuni la antiviruşii primăriţei.

Marian Bădîrci



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     24-10-2005
    Mesaje
    182

    „sistemul are nişte troieni imuni la antiviruşii primăriței”

    Un virus troian este un program executabil care are menirea de a dezmembra sau a patrunde in aplicatiile din calculatorul tau. Motivul pentru care aceste programe sunt create, il reprezinta deseori initierea altor atacuri din partea unor malware mai avansati cum ar fi spyware. De fapt, virusii troieni sunt utilizati pentru a sparge securitatea si pentru a face calculatorul mai vulnerabil in fata atacurilor. Un program bun AntiSpyware poate reprezenta un pas important in indepartarea virusului troian.

    Octavian Mateescu este AntiSpyware ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.