FC Olt Slatina a învins Damila Măciuca

FC Olt Slatina a învins Damila Măciuca

312
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 Prima acţiune de poartă a aparţinut elevilor lui Dan Oprescu. În urma unei acţiuni pe partea stângă, Precup a obţinut o lovitură liberă de la 20 de metri. Velcovici a executat bine în suprafaţa de poartă, iar Şerban a reluat cu capul pe lângă bară. Oaspeţii au avut şi ei o acţiune periculoasă prin Amet, Popa a învăluit pe dreapta, a centrat în careu, iar Vionea a reluat cu capul puţin peste transversală. La trei minute după ieşirea de la cabine, slătinenii au deschis scorul prin Crăciun, care a fost servit bine în careu de Mircea Voicu. În minutul 82, divizionara B slătineană ar fi putut să-şi majoreze rezultatul, dar mingea a lovit bara. Mircea Voicu i-a pasat pe culoar lui Andrei David, acesta a pătruns în suprafaţa de pedeapsă şi a lobat balonul peste portarul Damilei, însă mingea a lovit transversala. În ultimul minut de joc, slătinenii şi-au mai trecut în cont ocazii prin Alex Marin şi Quist, şutul acestuia din urmă fiind respins cu un reflex de ultim moment de Botaş.

 

În această săptămână, FC Olt Slatina va susţine jocuri amicale cu Sportul Vişina Nouă (marţi), miercuri cu SCM Piteşti, iar sâmbătă cu Juventus Bucureşti.

FC Olt, prima repriză: Bordea, Dima, Şerban, Cosic, Cuedan, Pribac, Polgar, Roşca, Velcovici, Precup, Ene.

 

FC Olt, a II-a repriză: Bugiu, Giurcă, Irimescu, Cruşoveanu, Bancu, Săndulescu, Quist, Crăciun, Voicu, Andrei David, Al. Marin.

 

Damila Măciuca, prima repriză: Niculescu, Săceanu, Edi Stoica, Hlincă, Lircă, Iordache, Vionea, Geantă, Popa, Pârvulescu, Amet.

 

Damila Măciuca, a II-a repriză: Botaş, Bucuroaia, Codin, Roman, Iancu, Melcea, Radovan, Militaru, Hlincă, Pârvulescu, Samson.
 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.