Liga a IV-a Dolj începe în mijlocul caniculei

Liga a IV-a Dolj începe în mijlocul caniculei

334
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Conducerea AJF Dolj a anunţat că prima etapă a Ligii a IV-a Dolj se va desfăşura aşa cum era programată iniţial, sâmbătă 11 august, chiar dacă temperaturile sunt foarte ridicate în această perioadă.

Vicepreşedintele AJF Dolj, Sorin Pătraşcu, a declarat, în exclusivitate pentru Jurnalul Olteniei, de ce nu va fi amânat startul noului sezon. “Avem un program foarte încărcat, cu meciuri în campionat şi în play-off. Vom avea şi destule etape intermediare şi nu se putea amâna startul sezonului. În plus, vom termina campionatul să dăm ocazia campioanei judeţului să se pregătească pentru play-off”, a declarat Sorin Pătraşcu. Acesta a găsit soluţia pentru ca jucătorii să nu fie afectaţi de caniculă: “Partidele de la seniori vor începe la ora 10 şi până la ora 11.45 nu va fi foarte cald. Juniorii vor evolua vineri, de la ora 19.00. Vom avea grijă să se desfăşoare în condiţii optime.”

Flaviu Dincă

Liga a IV-a Dolj, prima etapă

Viitorul Cârcea – CSJ Ştiinţa U Craiova
FC Leamna – Recolta Ostroveni
Progresul Segarcea – Dunărea Calafat
Prometeu Craiova – FC Podari
Dinamyk Craiova – Energia Craiova
CSO Filiaşi – Amaradia Melineşti
GP Craiova – Progresul Băileşti
Avântul Pieleşti – CS Işalniţa



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.