Hoţi din locuinţe identificaţi de poliţiştii din Segarcea

Hoţi din locuinţe identificaţi de poliţiştii din Segarcea

281
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri dimineaţă, la ora 08.30, poliţiştii Secţiei 13 Poliţie Rurală Segarcea au fost sesizaţi de către B.SANDU, 62 de ani şi C.GHEORGHE, 75 de ani, ambii din comuna Valea Stanciului, despre faptul că în nopţile de 16/17.08.2012 şi 17/18.08.2012, persoane necunoscute le-au sustras din curţile locuinţelor mai multe bunuri, respectiv 2 bormaşini electrice, un aparat de sudură, un polidisc, un aparat de sudură şi o pompă de apă, cauzând un prejudiciu de 2000 lei.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că cele sesizate se confirmă, iar în urma activităţilor de cercetare efectuate, au fost identificaţi autorii celor două furturi ca fiind R.GEORGE, 25 de ani şi C.ALEXANDRU, de 18 ani, ambii din comuna Valea Stanciului, iar bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate şi restituite părţilor vătămate .
În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de făptuitori pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.