Comercializa încălţăminte contrafăcută

Comercializa încălţăminte contrafăcută

314
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În ziua de 20.08.2012, în jurul orei 13.00, efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, aflate pe timpul executării unei acţiuni punctuale, pe raza secţie 5 Poliţie, s-au sesizat despre faptul că, în incinta Complexului Comercial Big Nou, la standul nr. 1, sunt expuse, spre comercializare, articole de încălţăminte ce au inscripţionat însemnul şi numele mărcii “adidas”, ce par a fi contrafăcute.
Jandarmii au intervenit şi au procedat la identificarea persoanei care se afla la standul mai sus menţionat, constatând că se numeşte G. VENERA, în vârstă de 45 de ani, domiciliată în Craiova, având calitatea de vânzător la punctul de lucru din incinta Complexului Comercial Big Nou, care oferea spre comercializare articole de încălţăminte tip sport ce păreau a fi contrafăcute, cu însemnul şi înscrisul mărcii înregistrate “adidas”, în valoare de 405 lei.
Bunurile respective au fost ridicate de jandarmi în vederea confiscării, acestea fiind depuse în camera de corpuri delicte a unităţii, urmând să fie aplicate procedurile legale pe această linie.
Cea în cauză se face vinovată de comiterea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produsele identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 90, alin. 1, lit. b, din Legea 84/1998, privind mărcile şi indicaţiile geografice.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu publicul – Gruparea de Jandarmi Mobilă „Fraţii Buzeşti” Craiova



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.