Accidente de circulaţie

Accidente de circulaţie

315
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În data de 22.08.2012, în jurul ora 05.00, în Craiova, pe strada Tufănele, la intersecţia cu b-dul Titulescu, N.MIHAI, 40 de ani, din localitate, în timp ce conducea un microbuz, nu a respectat semnificaţia indicatorului “CEDEAZĂ TRECEREA” şi nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de R.DUMITRU, 37 de ani, din aceeaşi localitate, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a trei persoane, toate pasagere în microbuz, niciuna dintre acestea nerămânând internată în spital.

Pe numele conducătorului microbuzului au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

Ieri, la ora 07.25, în Craiova, pe strada George Enescu, C.IONEL, 38 de ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, a accidentat-o uşor (TCC mediu cu plagă parietală, plagă genunchi stâng) pe D.MARIANA, 57 de ani, din aceeaşi localitate, care a traversat strada prin loc nepermis şi a rămas internată în spital sub observaţie.

Au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

În data de 22.08.2012, la ora 19.35, pe DN 55 A, în afara localităţii Ghidici, D.MIHAI, 27 de ani, din Craiova, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un vehicul cu tracţiune animală care circula în faţa sa, condus de către S.CONSTANTIN, 65 de ani, din comuna Ghidici şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a MARIEI A., 61 de ani, din comuna Ghidici, pasageră în vehiculul cu tracţiune animală, care a fost transportată la Spitalul Calafat unde i s-a stabilit diagnosticul: “plagă contuză faţa dorsal gambă dreaptă post accident rutier”.

Pe numele conducătorului auto au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.