DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

297
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

La data de 26.08.2012, ora 04:00, pe D.J. 561, în comuna Goicea, lucrători din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 14 Bîrca aflaţi în executarea serviciului l-au depistat pe Z.ADRIAN, 39 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,53/mg/l alcool pur în aerul expirat.

Z.ADRIAN a fost condus la unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

 

În noaptea de 25/26.08.2012, în jurul orei 03.15, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova aflaţi în executarea serviciului de supraveghere şi control al traficului rutieri l-au depistat pe C.COSTEL, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe Calea București, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i s-au recoltat probe biologice în  vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii rutieri au întocmit şi în această cauză acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile OUG nr. 195/2002 R.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.