Trei blocuri operatorii terminate la Spitalul Judeţean

Trei blocuri operatorii terminate la Spitalul Judeţean

763
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 4,00)

În programul de lucrări al Consiliul Judeţean Dolj, pe anul 2012 a fost cuprins şi obiectivul lucrarea „Reparaţii curente blocuri operatorii la Spitalul Clinic Judeţean de Uegenţă Craiova”. Total valoare alocată investiţiei 1.303.000 lei fără TVA

Astăzi au fost inaugurate trei blocuri operatorii din cadrul spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Banii d ereparaţii sunt din fondiurile Consiliului Judeţean, iar spitalul a obţinut o finanţare de 12 miliarde de lei pemtru aparatură. “Spitalul Judeţean din Craiova este, poate, cel mai mare spital din ţară. Putem spune fără să greşim că timp de 30 de ani, aici nu au avut loc niciun fel de investiţii. Am început cu reabilitarea blocurilor operatorii. În total, 24 de săli de operaţie vor fi reabilitate”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa. Au fost reamenajate trei blocurile operatorii: la etajul 9 – două săli de opraţie şi anexele au fost reamenajate, la etajul 7 – şase săli de opraţii şi anexele, iar la etajul 4 – două săli de oparaţii şi anexele au fost reamenajate. „Cu ajutorul Consililul Judeţean Dolj am reuşit amenajarea blocurilor opratorii. Este o mare realizare pentru că aceste săli de oparaţie erau vechi. Ministerul Sănătăţii ne-a ajutat cu bani pentru a dota aceste blocuri opratorii. Sperăm să obţinem finanţare pentru a dota toate sălile de operaţie reparate cu ajutorul CJ-ului”, a spus dr. Florin Petrescu, director Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.