„Cine vrea să ajute fotbalul craiovean are ocazia să o facă”

„Cine vrea să ajute fotbalul craiovean are ocazia să o facă”

392
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Florin Şoavă i-a îndemnat pe microbiştii din Bănie să susţină, în lipsa Universităţii, pe noua sa echipă, CS Apa.

Una dintre cele mai inedite mutări ale verii a reprezentat-o întoarcerea lui Florin Şoavă în fotbalul doljean. Fostul internaţional a părăsit prima ligă din Ucraina pentru a-şi începe cariera de antrenor în România, în cel de-al treilea eşalon, la CS Apa Craiova. Ex-mijlocaşul Ştiinţei a dezvăluit că, pentru a rezista, actualul său club necesită o infuzie de capital. “Am revenit acasă, fiindcă vreau să contribui la redresarea fotbalului craiovean. N-avem nicio echipă în primele două ligi şi nimeni nu face nimic. Eu vreau să realizez ceva cu CS Apa pentru acest oraş, însă este nevoie de ajutor financiar. Orice sprijin este binevenit, din partea oricui. Aşteptăm ajutorul oamenilor de afaceri din Craiova şi sper ca lumea să nu fie impasibilă. Se va deschide şi un cont, în care suporterii, oamenii de rând vor putea depune orice sumă vor. Cine vrea cu adevărat să susţină fotbalul din Bănie are ocazia să o facă”, a declarat fostul internaţional în cadrul emisiunii „Premier Sport” de la Oltenia 3TV.

Aşteaptă consolidarea lotului

Şoavă, care va deţine rolul de antrenor-jucător, a precizat că formaţia nu-şi poate propune ţeluri măreţe în acest sezon, din cauza lipsei banilor: “Obiectivul nostru este menţinerea în C. Nu pot să mă gândesc la promovare când noi eram în pragul desfiinţării în urmă cu câteva zile. Avem un lot de 23 de jucători, dar este departe de a fi definitivat. Avem mulţi tineri şi este nevoie de întăriri. Suntem în tratative cu unii fotbalişti şi sper să se concretizeze în curând. Sunt mai multe posturi deficitare, mai ales în linia mediană şi în atac. Cu acest lot cred că putem face faţă în Liga a III-a şi ne putem salva, însă nimic mai mult.” CS Apa va debuta sâmbătă în campionat, urmând să întâlnească, pe stadionul „Extensiv” din parcul „Nicolae Romanescu”, Minerul Motru.

Radu Ştefan



4 COMENTARII

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    1530

    Este o echipa a craiovei si felicit toti oameni care vor sa faca ceva pentru fotbalul craiovean dar niciuna nu se va ridica nici macat la glezna craiovei maxima si nu va avea suporterii care ii ARE U.Craiova

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     22-10-2011
    Mesaje
    26

    PANA NU REVINE CRAIOVA NU MAI VEDEM NOI FOTBAL DE CALITATE

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     22-07-2012
    Mesaje
    0

    Unica echipa oficiala a Craiovei , CS APA CRAIOVA : http://www.facebook.com/CSApaCraiova

  4. #4
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    336

    Ce prostie …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.