Poliţiştii craioveni cercetează un tânăr pentru comiterea unei tâlhării

Poliţiştii craioveni cercetează un tânăr pentru comiterea unei tâlhării

263
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 21.08.2012, la ora 2007, poliţiştii craioveni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către C.ANDREEA, 21 de ani, din Craiova cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 1945, în timp ce se afla în parcul „Nicolae Romanescu”, în zona Grădinii Zoologice, un tânăr necunoscut, i-a smuls, fără acte de violenţă, o borsetă tip plic în care se afla un telefon mobil, suma de 50 lei şi un aparat foto.
Poliţiştii Secţiei 2 Craiova ajunşi la faţa locului au demarat verificările, astfel că în urma activităţilor specifice întreprinse, în cursul zilei de ieri, 28 august a.c., a fost identificat făptuitorul în persoana lui A.G., de 17 ani, din Craiova.
Poliţiştii au recuperat telefonul mobil şi borseta părţii vătămate, bunurile fiind restituite. În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 2 cu suspectul în stare de libertate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

CUM SĂ NU DEVENIŢI VICTIME ALE INFRACŢIUNILOR DE TÂLHĂRIE ?

SFATURI UTILE
• Evitaţi să purtaţi la vedere, în mod ostentativ, bijuterii, bani sau telefoane mobile.
• Alegeţi cu grijă traseul pe care vă deplasaţi, evitaţi parcurile, străzile pustii, terenurile şi pe cât posibil, nu circulaţi prin locuri slab iluminate la ore târzii.
• Aveţi grijă să nu vă lăudaţi cu banii, bunurile sau alte valori deţinute în locuinţa proprie.
• Dacă constataţi că sunteţi urmărit, traversaţi strada, faceţi apel la trecători şi anunţaţi Poliţia.
• Nu permiteţi persoanelor străine să intre în locuinţa dumneavoastră, indiferent de motivele invocate.
• Orice persoană necunoscută care staţionează fără motiv în spaţiile comune ale blocurilor trebuie îndepărtată de urgenţă. Alertaţi mai mulţi vecini, iar dacă este cazul, apelaţi la cea mai apropiată unitate de Poliţie sau la telefonul 112.
• În timpul opririi la semafor, în parcări sau în intersecţii aglomerate, este indicat ca geamurile autoturismului cu care vă deplasaţi să fie închise, iar portierele asigurate.
În situaţia în care aţi devenit victima unei tâlhării, încercaţi să reţineţi cât mai multe semnalmente ale agresorului şi apelaţi de urgenţă la 112 (apel unic de urgenţă) sau adresaţi-vă celei mai apropiate secţii de Poliţie.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.