Accidente de circulaţie

Accidente de circulaţie

256
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data 28.08.2012, ora 1040, în Băileşti, pe strada Victoriei, S.MARIAN, 34 de ani, din comuna Galiciuica, în timp ce conducea un autoturism pe fondul neatenţiei nu a observat că mopedul condus de R.ROMIŢĂ, 62 ani, din localitate, care se deplasa în acelaşi sens de mers, în faţa sa, a frânat şi a întrat în coliziune cu acesta.
Din accident, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului de moped, stabilindu-se din cercetări şi faptul că mopedul în cauză nu era înregistrat în circulaţie.
În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările în conformitate cu prevederile legale.

Aseară, în jurul orei 23.00, în afara localităţii Ciupercenii Vechi, pe D.J. 553 Calafat – Maglavit, C.COSMIN, 20 ani, din Calafat, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Calafat către Ciupercenii Vechi, datorită vitezei a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara parţii carosabile.
in accident, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi a lui M.IONUŢ, 21 de ani, din Calafat, pasager în autoturism.
Pe numele conducătorului auto poliţiştii ajunşi la faţa locului au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.