Caracalenii au învins FC Olt şi s-au calificat în faza a V-a...

Caracalenii au învins FC Olt şi s-au calificat în faza a V-a a Cupei

321
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Caracalenii au făcut un joc bun, l-au controlat de la un capăt la altul, şi au produs surpriza în Cupă, reuşind să învingă FC Olt Slatina, echipă ce pleca favorită în acest meci, pentru că evoluează într-un eşalon superior. Elevii lui Iordan Eftimie au început bine jocul şi au reuşit să deschidă scorul în minutul 12, după un corner executat de pe partea dreaptă de Moşteanu, mingea deviată a ajuns la fundaşul central Cristian Preda, proaspăt înregimentat la FC Caracal, care a marcat cu capul la colţul scurt.

Replica slătinenilor a fost una timidă şi nu a reuşit să surprindă defensiva caracaleană. Săndulescu l-a deschis pe partea stângă pe Velcovici, însă Cârnu a protejat bine balonul, caracalenii beneficiind de o repunere din colţul careului mic. Elevii lui Dan Oprescu au obţinut două lovituri libere, însă Ene şi Precup nu au putut pune în pericol poarta apărată de Mogoşanu. Până la pauză, caracalenii îşi vor majora avantajul prin Cristi Niculescu, care a marcat cu un şut plasat din interiorul careului, după o pasă pe culoar primită de la Koko.

În minutul 45, Ene a obţinut o lovitură liberă de la 20 de metri, Andrei David a executat, însă Mogoşanu a reţinut cu siguranţă. La 15 minute după reluarea jocului, după o acţiune pe partea dreaptă a lui Andrei David, acesta a trimis pe culoar pentru Ene, care a redus din diferenţă cu un şut din unghi, la colţul lung. În ciuda încercărilor jucătorilor Ene, Alex Marin şi Bancu de a pătrunde în careu, caracalenii au închis bine toate culoarele slătinenilor, reuşind astfel să câştige un joc la începutul căruia plecaseră cu şansa a doua.


FC Caracal:
Mogoşanu, Moşteanu (cpt.), Tudor, Bocănete (min. 83 Mihai), Koko (min. 77 Rioşanu), Cârnu, Buciuman, Preda, Rădulescu, Niculescu (min. 89 Căpăţână), Rada. Antrenor: Iordan Eftimie.


FC Olt Slatina:
Bordea, Giurcă, Şerban (min. 46 Polgar), Cosic, Bancu, Quist, Săndulescu (min. 53 Cruşoveanu), Andrei, Velcovici, Precup (min. 46 Alex Marin), Ene. Antrenor: Dan Oprescu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.