Sportul Vişina debutează, în deplasare, la o nou-promovată

Sportul Vişina debutează, în deplasare, la o nou-promovată

294
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În primul meci oficial din noul sezon, Sportul Vişina se deplasează pe terenul formaţiei ilfovene, Progresul Cernica. Adversarul reprezintă o necunoscută pentru jucătorii pregătiţi de Marius Radu. Oficialii grupării din sudul judeţului se aşteaptă la un meci disputat.

 

„Va fi un meci greu, este o echipă pe care nu o cunoaştem, nu avem prea multe informaţii, ştim că este nou-promovată, pentru ei este meci acasă, îşi vor dori să câştige. Este o serie inedită, va fi un început greu, dar în zona asta terenurile sunt bune, iar acesta este un avantaj”, a declarat directorul sportiv al grupării Sportul Vişina, Adrian Rafailă.

„Băieţii se simt bine, sper să aibă poftă de joc”

Oficialul grupării din sudul judeţului, Adrian Rafailă, spune că atmosfera în cadrul echipei este foarte bună, jucătorii fiind dornici de a obţine primele puncte din actuala stagiune.

„Băieţii se simt bine, aşteaptă să joace pe puncte, sper să aibă poftă de joc, de-asta sunt angajaţi, să joace fotbal. Motivaţie financiară există, salarii la zi, nu au de ce să nu-şi dorească. Noi sperăm să revim cu toate cele trei puncte. Nu avem probleme de lot, toată lumea este pregătită pentru acest meci. Priescu a revenit şi el, sperăm să trimită în teren formula cea mai bună”, a mai precizat directorul sportiv Adrian Rafailă.

Meciul se va disputa, vineri, pe stadionul Cernica din localitate, cu începere de la ora 18.00. Obiectivul grupării Sportul Vişina în actuala stagiune este menţinerea în eşalonul al treilea.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.