Craiova: Campanie de igienizare

Craiova: Campanie de igienizare

328
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Primăria Municipiului Craiova, prin SC Salubritate SRL, din dispoziţia doamnei Primar Lia Olguţa Vasilescu, a demarat campania de igienizare în mai multe zone ale oraşului. Astfel, din zona Liceului de Chimie (în spatele căminului de nefamilişti), s-au ridicat aproape 4.000 kg de gunoi, operaţiune care a costat 1637,2 lei; de pe str. Motrului s-au ridicat 2860 kg de gunoi, iar serviciile au costat 1388,08 lei; din cartierul Popoveni, de pe un câmp aflat în spatele caselor de locuit, s-au ridicat peste 3.000 de kg de gunoi, operaţiune ce a costat 1404,57 lei; de la Balta Craioviţei – zonă neigienizată în ultimii 20 de ani – s-au ridicat 26.500 de kg de gunoi, iar operaţiunea a costat 3959,5 lei.
În această săptămână continuă campania de igienizare pe str. Viilor, din cartierul Bariera Vâlcii.
Totodată, angajaţii Primăriei Municipiului Craiova au aplicat amenzi în valoare de 36.200 lei persoanelor care au fost prinse aruncând gunoi pe domeniul public sau în locuri neamenajate. Lucrătorii Poliţiei Locale au aplicat şi ei 41 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 17.650 lei, cetăţenilor care au depozitat gunoiul în locuri nepermise.
Anunţăm pe această cale că se va continua campania de igienizare în tot oraşul, dar în paralel se vor aplica şi sancţiuni cetăţenilor care nu respectă legea, în ceea ce priveşte depozitarea deşeurilor pe domeniul public.
 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.