Giurcă: „Atmosfera este bună, suntem pregătiţi sută la sută”

Giurcă: „Atmosfera este bună, suntem pregătiţi sută la sută”

594
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

FC Olt Slatina ia startul noului sezon, în deplasare, adversarul primului meci oficial fiind Voinţa Sibiu, formaţie ce în sezonul trecut a activat în Liga I. Fundaşul dreapta al divizionarei secunde, Daniel Giurcă, este convins că echipa va obţine un rezultat pozitiv, chiar dacă meciul nu va fi deloc uşor.

„Pregătim jocul de sâmbătă, sperăm să debutăm cu dreptul, chiar dacă este meci în deplasare, suntem foarte optimişti. Nu ne gândim la problemele pe care le au, noi vrem să ne facem jocul nostru, să câştigăm, sau în cel mai rău caz un egal, dar noi sperăm la toate cele trei puncte”, a declarat fotbalistul grupării FC Olt Slatina, Daniel Giurcă.

„Toate echipele sunt cam la acelaşi nivel”

Jucătorul de bandă al grupării FC Olt Slatina, Daniel Giurcă, consideră că echipele sunt apropiate valoric, iar rezultatele înregistrate în prima etapă nu reprezintă o surpriză.

 

„Eu, personal, am urmărit meciul celor de la Voinţa Sibiu cu Corona Braşov, zilele acestea vom face analiza jocului, vom viziona în detaliu şi vom şti totul despre ei. Ce pot spune, o echipă bună, de fapt toate sunt cam la acelaşi nivel, este început de campionat, vom vedea după câteva etape care sunt echipele ce se vor desprinde. Atmosfera este foarte bună, suntem pregătiţi sută la sută, vrem să demonstrăm că meciul din Cupă a fost un accident”, a mai spus Giurcă.

Daniel Giurcă s-a regăsit în formula de start în amicalele susţinute în perioada pregătirii de vară.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.