Trei craioveni sunt cercetaţi în stare de reţinere pentru furt calificat  

Trei craioveni sunt cercetaţi în stare de reţinere pentru furt calificat  

341
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 
La data de 04.09.2012, la ora 03:00, lucrători din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova aflaţi în executarea atribuţiilor au depistat în trafic autoturismul condus de I.CRISTI, de 19 ani, din Craiova. În autoturism, poliţiştii  i-au identificat şi pe de M.VALENTIN, de 19 ani şi B.IONEL, 30 de ani, ambii din Craiova.
Procedându-se la controlul autoturismului, pe podeaua din partea din spate, a fost găsită o baterie acumulator auto, iar în portbagaj, un capac de tranzit-canalizare, bunuri a căror provenienţă nu a putut fi justificată de către cei trei tineri.
       Din verificările efectuate de poliţiştii craioveni au stabilit faptul că, bunurile mai susmenţionate fuseseră sustrase cu câteva minute în urmă, prejudiciul cauzat fiind în cuantum de 1.200 lei, recuperat şi restituit părţilor vătămate.
În urma probatoriului administrat în cauză, organele de poliţie au dispus reţinerea celor trei învinuiţi pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat,  prezentându-i pe aceştia Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale.
Unitatea de parchet şi-a însuşit propunerea, punând în mişcare acţiunea penală împotriva celor trei inculpaţi, iar Instanţa a emis mandate de arestare preventivă pentru 20 de zile.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     09-08-2009
    Mesaje
    114

    Pentru atat? sa ii aresteze? da pe aia de au milioane de euro in conturi aia iau facut cinstit?… trb eliberati … si arestati imbecilii aia care nu au nici 4 clase primare si au in conturi zeci de milioane de euro ….Dar aici totul este posibil …dak furi un bec esti arestat si bagat la racoare dak furi o tara esti liber si bine mersi…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.