Accidente de circulaţie

Accidente de circulaţie

719
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 
Ieri, 04.09.2012, în jurul orei 15:45, pe D.N. 56, în afara comunei Podari, P.CIPRIAN, 22 de ani, din Calafat Dolj în timp ce conducea un autoturism nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autovehiculul din faţa sa condus de M.GEORGE, 33 ani, din comuna Rast şi a intrat în coliziune cu acesta.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto M.GEORGE care a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Nr. 1 Craiova, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.
 
•  
 
În aceeaşi zi, la ora 16:20, în municipiul Craiova, pe B-dul Carol, Ş.MARIAN, 20 de ani, din comuna Gherceşti, Dolj în timp ce conducea un autoturism, proprietate personală, nu a păstrat o distanţă  de siguranţă, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de C.ANA, 40 ani, din Dobreţu, judeţul Olt, care oprise la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate de trecere.
Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui C.A., 8 ani, din Bucureşti, pasager în primul autoturism.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.