Fosta directoare a Registrului Comerţului Gorj, ţinută „în puf”

Fosta directoare a Registrului Comerţului Gorj, ţinută „în puf”

521
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Comiterea unui fals pentru menţinerea abuzivă în funcţie a unui director al unei subunităţi a Complexului Oltenia a atras după sine schimbări majore la Oficiul Registrului Comerţului Gorj şi nu numai. Documentele care au demonstrat existenţa acelui fals au făcut ca atât Cristina Lupulescu, şefa Oficiului de la Gorj al Registrului Comerţului, cât şi Luminiţa Iacob, directoarea de la nivel central al ONRC să fie înlocuite din funcţie. Schimbările nu le-au afectat însă prea mult, mai ales că fosta directoare de la Gorj este ţinută „în puf”. Colegele sale se plâng de faptul că acesteia i s-a rezervat un birou separat, cu toate că, după retrogradarea din funcţie, ar trebui să lucreze cot la cot cu ele.

Oficiul Judeţean al Registrului Comerţului Gorj a fost zguduit, lunile trecute, de un scandal privind comiterea a două infracţiuni de fals. Mai exact, pentru a o menţine în funcţie pe directoarea Minprest, Elena Vintilescu, a fost făcută o notă internă, fără a avea documente justificative. Ulterior, drept acoperire, a fost modificat în fals un alt document. Infracţiunile, expuse pe larg în cotidianul „Gorj Exclusiv”, au ajuns chiar şi la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului dar şi la Ministerul Justiţiei, care a demarat o anchetă.

Ulterior, au fost luate şi măsurile administrative. Astfel, directoarea de la Oficiul Registrului Comerţului Gorj, Cristina Lupulescu, a fost demisă din funcţie, în locul ei fiind numit un şef interimar, respectiv Mircea Marcel Muntean, detaşat de la subsidiara din Hunedoara.

Citeste mai multe pe gorjexclusiv.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.