Concurs pentru ocuparea postului vacant de inspector de specialitate

Concurs pentru ocuparea postului vacant de inspector de specialitate

388
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primăria Municipiului Craiova organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a postului vacant de inspector de specialitate.
Postului vacant este de inspector de specialitate, gradul II, în cadrul Compartimentului Secretariat, din aparatul de specialitate al Primarului municipiului Craiova. În data de 22.10.2012 va avea loc proba scrisă,la orele 10:00, iar în data de 24.10.2012 va fi proba de interviu, la sediul central din str. A.I. Cuza.
Condiţii generale: candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevazute de art. 3 din H.G. nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator funcţilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice.
Condiţii specifice: – studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diploma de licenţă sau echivalenta, în domeniul ştiinţelor administrative, vechime în specialitate 2 ani.
Dosarele de înscriere se vor depune în termen 10 zile lucrătoare de la data afişării anunţului la sediul Primăriei Municipiului Craiova din str. A.I. Cuza nr. 7 şi vor conţine următoarele documente:
a) cerere de înscriere la concurs;
b) copia actului de identitate;
c) copiile documentelor care să ateste nivelul studiilor şi ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, copiile documentelor care atestă îndeplinirea condiţiilor specifice;
d) copia carnetului de munca, conformă cu originalul, sau, dupa caz, o adeverinţă care sa ateste vechimea în muncă, în meserie şi/sau în specialitatea studiilor;
e) cazierul judiciar;
f) adeverinţă medicală care să ateste starea de sănătate corespunzatoare eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului sau de către unităţile sanitare abilitate;
g) curriculum vitae;
Bibliografia este afişată la sediul instituţiei.
Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0251/416235 interior 358, Serviciul Resurse Umane.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.