Pâinea şi produsele de panificaţie, sub lupa Protecţiei Consumatorilor

Pâinea şi produsele de panificaţie, sub lupa Protecţiei Consumatorilor

282
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Olt a demarat la sfârşitul lunii august o amplă campanie de verificare la firmele din judeţ care comercializează pâine, produse de panificaţie, patiserie, gogoşi şi covrigi.

 

„În perioada 20-24 august, comisarii de la Protecţia Consumatorilor Olt au declanşat mai multe acţiuni de verificare a modului de prezentare, comercializare şi publicitate a produselor de patiserie, gogoşi şi covrigi. Au fost controlaţi zece operatori economici, iar trei dintre aceştia au prezentat abateri, fiind sancţionaţi cu amenzi în valoare de 2.500 lei. Tot în această perioadă am demarat o campanie de depistare a neregulilor referitoare la comercializarea pâinii şi a produselor de panificaţie. Au fost verificaţi 17 operatori economici, din care trei au prezentat abateri de la normele legale, fiind sancţionaţi contravenţional cu 3.500 lei”, a explicat Tania Trăistaru, purtător de cuvânt CJPC Olt.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.