Conferinţă de presă a primarului Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu

Conferinţă de presă a primarului Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu

1.874
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 1,50)

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, susţine o coferinţă de presă, în care prezintă rapoartele de audit de la Curtea de Conturi şi auditul intern.

Rezultatul este catastrofal în regiile din subordinea Primăriei Craiova. –  Lia Olguţa Vasilescu, primar al Craiovei

La Compania de Apă Oltenia – datorii peste 37 milioane lei

Lunar, datoriile companiei cresc, acestea neputând plăti din încasări datoriile  –  Lia Olguţa Vasilescu, primar al Craiovei

Datoria Companiei de Apă este undeva la 9 milioane de euro, pentru stingerea ei va trebui să contractăm un împrumut. Dacă nu, punem în pericol masterplanul de apă – Lia Olguţa Vasilescu, primar al Craiovei.

Existau foarte multe datorii între regiile primăriei, era un triunghi care generau penalităţi pentru că ani de zile nu au fost în stare să stingă aceste datorii. Mai mult decât datoriile, sunt penalităţile –  Lia Olguţa Vasilescu, primar al Craiovei

Serviciul Public de Salubritate – control al Curţii de Conturi Craiova – UATM Craiova nu a calculat amortizarea, dar SPS Craiova a calculat această amortozare în preţul serviciilor prestate Primăriei Craiova. Din bugetul primăriei, s-a plătit de două ori aceeaşi activitate. –  Lia Olguţa Vasilescu, primar al Craiovei.

Regia Autonomă de Termoficare Craiova – a rezultat că la finele anului 2011, datoriile ale regiei nu sunt conforme cu contabilitatea, adică ceea ce vă spuneam eu în campania electorală. – Lia Olguţa Vasilescu, primar al Craiovei.

Avem serviciu juridic la Regie dar angajăm pe zeci de miliarde diverşi avocaţi pentru recuperarea datoriilor – Lia Olguţa Vasilescu, primar al Craiovei.

Reiese că rezultatul financiar de la finele anului 2011, pierderile de peste 7 milioane lei nu exprimă realitatea – Lia Olguţa Vasilescu, primar al Craiovei.

Datoria Regiei de Termoficare este de peste 2.200 miliarde lei – Lia Olguţa Vasilescu, primar al Craiovei.

Regia de Transport Craiova – la data de 31.12.2011 – pierdere curentă de peste 5 milioane lei.

Şi la RAT Craiova apar datorii în afara bilanţului – Lia Olguţa Vasilescu, primar al Craiovei.

Dacă ar fi să plătim datoriile regiilor, bugetul Craiovei pe un an şi jumătate nu ne-ar ajunge – Lia Olguţa Vasilescu, primar al Craiovei.

Am descoperit că după ce eu am semnat ca primar cineva a modificat cu pastă corectoare şi a pus o altă dată, acest document eu l-am transmis către Serviciul Juridic să se ia măsuri. Nu era vorba de bani, ci de un concediu. Dintr-un birou în care sunt şapte persoane, nimeni nu ştie cine a făcut acest lucru. – Lia Olguţa Vasilescu, primar al Craiovei.

Unul dintre cartiere va fi construit pe baza RAT-ului din 1 Mai, avem acolo utilităţile, al doilea teren este pe Caracal la unitatea militară, suntem în discuţii avansate cu Ministrul Apărării – Lia Olguţa Vasilescu, primar al Craiovei.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.