Cristina Calangiu: “Doar 16 locuinţe pentru familiile evacuate, în 2012″

Cristina Calangiu: “Doar 16 locuinţe pentru familiile evacuate, în 2012″

313
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primăria Craiova va da în folosinţă, în acest an, doar 16 locuinţe persoanelor evacuate. În acest moment funcţionarii de la Serviciul Administrare Locuinţe şi Control Asociaţii de Propietari, din cadrul Direcţiei Patrimoniu, întocmesc lista cu beneficiarii.Aceasta urmează să fie supusă aprobării consilierilor locali în şedinţa de la sfârşitul lunii octombrie.

“Din păcate nu au fost făcute niciun fel de investiţii la capitolul locuinţe, de către vechea conducere. Drept urmare, în acest an, noi nu putem să îi ajutăm pe craioveni mai mult la acest capitol. De locuinţe ANL nici nu poate fi vorba deoarece nu au mai fost ridicate astfel de imobile din 2009″, a declarat viceprimarul Cristina Calangiu.

Viceprimarul Craiovei a menţionat că există un număr de 193 de dosare la capitolul locuinţe sociale pentru persoanele evacuate, dar, din păcate doar 80 au fost actualizate şi deţin toate actele necesare.

“Cele 16 locuinţe sunt situate într-un bloc în cartierul Lăpuş, pe Bulevardul decebal, nr. 43. Acolo funcţiona gradăniţa nr. 31, până în acest an. După ce am făcut toate demersurile legislative am reuşit să o folosim pentru locuinţe sociale. Oricum până la jumătatea lunii noiembrie familiile evacuate se vor muta în noile locuinţe. Este o muncă dificilă, însă, din fericire, am găsit o colaboratoare de încredere, Doina Pârvu, care este şi şefa Serviciului de Administrare Locuinţe. Am avut o colaborare foarte bună până în prezent deoarece este o tânără care se implică”, a menţionat viceprimarul Cristina Calangiu.

Precizăm că pentru ol lună, chiria la un apartament cu doua camere, care se află în administrarea primăriei, ajunge la maxim 70 de lei.

Sursa: http://www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.