Cătălin Resceanu: “Încasările au crescut, în medie, cu 100% la Pieţe”

Cătălin Resceanu: “Încasările au crescut, în medie, cu 100% la Pieţe”

367
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Noua conducere a SC Pieţe şi Târguri SRL a declarat că, în luna august, datorită eficientizării activităţii, s-a reuşit creşterea încasărilor, de la producătorii zilnici, cu un procent mediu de 100%.

“Dacă în urmă cu câteva luni, era vorba de încasări zilnice de maxim 1500 de lei, din august acestea au crescut şi la 3.500 lei. Este vorba de banii pe care i-am colectat fără a lua în calcul contractele şi acordurile existente. Consider că am organizat mai bine activitatea, în aşa fel încât să aducem mai mulţi bani în visteria societăţii. Acesta trebuie să fie scopul nostru”, a declarat Cătălin Resceanu, director al SC Pieţe şi Târguri SRL.

Tot la capitolul eficientizare, conducerea societăţii s-a gândit să repună în funcţiune presa de balotat pe care o avea de câţiva ani în posesie. “Deşeurile de hârtie şi plasticile au fost balotate, urmând a fi vândute, prin licitaţie, unei firme specializate. În acest fel am găsit o sursă de venit în plus. Un alt avantaj al folosirii acestei prese de balotat este că, în acest fel, gunoiul pe care îl scotem din pieţe este mai mic cantitativ, societatea noastră plătind mai puţini bani pentru colectarea lui. Presa a mai funcţionat şi în urmă cu câţiva ani, însă după ce s-a defectat a fost abandonată într-o magazie “, a concluzionat Resceanu.

Directorul SC Pieţe şi Târguri a menţionat că, până la sfârşitul acestui an, craiovenii vor avea mai multe surprize plăcute în ceea ce priveşte amenajarea pieţelor. “Am gândit mai multe soluţii care urmează a fi aplicate în lunile următoare, toate având drept scop mulţumirea cumpărătorului craiovean. Din fericire am găsit deschidere la conducerea primăriei, atât edilul-şef Olguţa Vasilescu cât şi viceprimarul Cristina Calangiu care au demonstrat că doresc o schimbare în bine şi la acest capitol”, a încheiat Resceanu.
Sursa:  http://www.oltenasul.ro 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.