Controale la firmele de catering şi magazinele de lângă şcoli

Controale la firmele de catering şi magazinele de lângă şcoli

1.379
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Chioşcurile din vecinătatea şcolilor şi liceelor, blocurile alimentare din cadrul creşelor, gradiniţelor, internatelor, semi-internatelor, after-school-urilor etc., precum şi firmele de catering care furnizează alimente unităţilor de învăţământ  sunt vizate în aceste zile de medicii de la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Dolj.

De la documente de provenienţă, transport, ambalare, marcare şi etichetare, până la spaţiile de depozitare a produselor alimentare, toate sunt verificate de medicii responsabili în acest sens. Controalele se vor derula până pe 18 septembrie inclusiv, urmând ca după finalizarea lor unităţile inspectate să intre într-un program permanent de monitorizare şi supraveghere, cu o frecvenţă stabilită prin analiză de risc, având la bază şi rezultatele controalelor efectuate anterior.

Potrivit conducerii Direcţiei pentru Siguranţa Alimentelor Dolj  aceste acţiuni se desfăşoară pentru preîntâmpinarea situaţiilor de îmbolnăvire a elevilor.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     30-11-2008
    Mesaje
    250

    Sa viziteze si barul cu bauturi alcoolice visa vis de Brancusi ! Si fast food-ul din interiorul scolii care merge pe SPAGA fara casa de marcat fara nici un fel de aviz ! Directoarea e membra PDL .

  2. #2
    Addicted!
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    1578

    are dreptate omu am fost si eu in acel liceu de cand a venit directoarea numai pe spaga se vinde in acel magazin si numai produse proaste

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.