Oprescu: “A fost un joc bun, în care ne-am creat multe ocazii”

Oprescu: “A fost un joc bun, în care ne-am creat multe ocazii”

296
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, s-a arătat mulţumit de jocul fotbaliştilor săi, de maniera în care au tratat întâlnirea, dar mai ales de rezultat.

 

“A fost un joc bun, în care ne-am creat multe ocazii, unele dintre ele ratate, aş vrea ca toată lumea să înţeleagă că echipa este foarte tânără, din nou am avut patru, cinci jucători sub 21 de ani în teren, trebuie să capete experienţă, au nevoie de moral, de încredere iar aportul suporterilor va conta, tocmai de aceea aş vrea un pic de răbdare. I-am simţit bine pe cei aflaţi în tribună, cred că şi băieţii au răspuns cu aceeaşi monedă”, a declarat Oprescu.

 

“Trebuie să avem răbdare”

 

După patru ocazii consecutive ratate, FC Olt Slatina a marcat, pe finalul primei reprize, pe fondul unui joc foarte bun, două goluri, Bancu deschizând tabela (min.42) iar Ene a majorat din penalty, lovitura de la unsprezece metri fiind obţinută de el (min.43). În actul secund, Crăciun a stabilit scorul final (min.85), însă fotbaliştii pregătiţi de Oprescu au mai avut şi alte oportunităţi importante.

 

“ Le-am spus băieţilor, înainte de meci, că dacă vom reuşi să marcăm în prima repriză le vom da două, trei. Nu mi-a fost teamă după acele ratări că nu vom marca, dar trebuie să avem răbdare pentru că această presiune se transmite în cadrul echipei şi intervine blocajul, care te poate împiedica să marchezi. Unul dintre scopurile noastre este să nu primim gol, fiind o echipă nouă, să zic aşa, până ne vom da drumul la joc, pentru că încă nu jucăm la capacitate maximă, relaţiile de joc nu sunt chiar aşa cum ne dorim, până ne punem la punct este important, cum am spus şi săptămâna trecută, să obţinem ceva rezultate. Poate că pentru toată lumea, pentru spectatori este bine că am câştigat cu 3-0, dar pe mine mă mulţumea şi 1-0. Ene a marcat, eu i-am dat încredere, l-am pus să bată penalty-ul, vedeţi, astăzi, golurile au fost marcate de trei jucători sub 21 de ani. Acest lucru este foarte important şi este de apreciat”, a mai spus antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, la finalul partidei cu FC Maramureş.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.