Florentin Tudor: Încurajăm tinerii care vor să se implice în viaţa urbei

Florentin Tudor: Încurajăm tinerii care vor să se implice în viaţa urbei

276
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Asociaţia pentru Promovarea Tinerilor din Craiova a susţinut conferinţa de lansare a proiectului „Proactive” al cărui scop este de a stimula creativitatea şi spiritul anteprenorial.

Proiectul „Proactive” va fi realizat în Craiova în perioada 20-28 septembrie 2012, fiind un curs de formare care va reuni 30 de participanţi şi 3 experţi din 11 ţări. Scopul principal al proiectului este de a stimula creativitatea şi spiritul anteprenorial şi de a dezvolta iniţiative pro active şi inovative atât în viaţa personală cât şi în domeniul profesional.Conferinţa a fost susţinută de Irina Popescu, manager proiect, Monica Măcărău, PR Marketing şi Imagine, cu participarea viceprimarului Craiovei, Florentin Tudor. „În timpul cursului de formare vom implementa activităţi şi exerciţii care vor consolida următoarele competenţe: formare de echipă, facilitate, comunicare, aptitudini de lider şi tehnici de gândire creativă”, a declarat Irina Popescu, manager proiect. Viceprimarul Craiovei, Florentin Tudor a exprimat sprijinul instituţiei Primăriei Craiova pentru toate proiectele de acest gen şi disponibilitatea de a colabora cu organizaţiile non-guvernamentale. „Ne manifestăm dorinţa de a participa şi a fi parteneri în cât mai multe proiecte pe care organizaţiile non-guvernamentale le întreprind. Încurajăm tinerii care vor să se implice în viaţa urbei să strângă rândurile şi să facă cât mai multe proiecte”, a declarat Florentin Tudor, viceprimarul Craiovei.

 

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.