Gabriela Vrânceanu Firea s-a înscris în Partidul Social Democrat

Gabriela Vrânceanu Firea s-a înscris în Partidul Social Democrat

463
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Anunţul oficial a fost făcut într-o conferinţă de presă ţinută duminică de vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă, care a declarat că fosta vedetă de televiziune va fi un “membru semnificativ” al PSD.

“Acum 22 de ani intram în presă cu dorinţa de a spune ceva, nu doar de a fi o prezenţă ştearsă. Simţeam că după revoluţie tineretul trebuie să se implice pentru a construi România nouă, România modernă. Am împlinit 40 de ani şi am avut un imbold de a merge către domeniul pe care de multe ori l-am criticat. M-am gândit că în presă am atins maximul, am parcurs toate treptele profesionale şi am ajuns şi antreprenor de presă. Am vrut la 40 de ani să pornesc de la zero în domeniul în care cred că pot să realizez ceva datorită experienţei mele în ceea ce priveşte relaţia cu cetăţenii.

Am ales PSD pentru că nu voi uita niciodată – deşi acum sunt un om care, realizat profesional fiind, are un statut financiar liniştitor – că provin dintr-o familie cu patru copii, că am avut greutăţi, ca orice familie, că am fost o familie în care iubirea nu ne-a lipsit, dar am avut alte lipsuri, multe la un moment dat. Vreau să fiu de partea unui partid care se gândeşte la securitate alimentară, la protecţie socială, nu la asistenţă. Aş putea să am un cuvânt de spus chiar într-un domeniu legat de munca mea de zi cu zi de până acum, presa, relaţia angajator-angajat, şi într-un alt domeniu care m-ar interesa, cel care priveşte IMM-urile, pentru că experienţa mea poate fi utilă. De doi ani, cum cunoaşte toată lumea, am intrat în contact şi cu problemele comunităţilor locale. Ştiu câte probleme sunt, ştiu ce cerinţe au cetăţenii de la primării şi ştiu cum fiecare român îşi îndreaptă dorinţa sa în ordine către primărie, prefectură, CJ şi bineînţeles către Guvern, dar până acolo mai e cale lungă.

Domnul preşedinte Robert Negoiţă m-a convins. Ezitam, pentru că ştiu că este simplu să pui întrebări, dar mai greu să răspunzi, iar domnul preşedinte mi-a dat curajul necesar să fac pasul”, a declarat Gabriela Firea.

La eveniment au participat şi ministrul Mediului Rovana Plumb, precum şi ministrul Educaţie, Ecaterina Andronescu, care au salutat intrarea vedetei TV în partid.

Sursa: http://radicaldedolj.info/



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.