Alegeri pentru Camera Agricolă judeţeană

Alegeri pentru Camera Agricolă judeţeană

617
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai sunt două zile în care fermierii olteni interesaţi pot să îşi depună candidatura pentru a intra în Camera Agricolă a judeţului Olt.


„Pentru prima dată după 23 de ani, fermierii au şansa de a fi prezenţi în conducerea şi componenţa Camerei  Agricole Judeţene, urmând ca alegerile să aibă loc în data de 21 octombrie. Cetăţenii cu drept de vot sunt doar cei înscrişi pe listele APIA, fie că vorbim despre legumicultori, apicultori, crescători de animale etc.”,
a declarat Ion Păunel, preşedintele Filialei Olt a Agrostar.

În componenţa camerei agricole vor intra 25 de membri, din care zece locuri sunt pentru asociaţii, două pentru sindicatele din domeniul agriculturii, două pentru cooperative, trei locuri sunt pentru fermierii tineri, până în 30 de ani, trei locuri pentru fermierii cu vârste de peste 30 de ani ş.a.

Reprezentanţii Agrostar, prezenţi în cursa electorală

Sindicatul producătorilor agricoli Olt, afiliat la Federaţia Agrostar, va participa la alegerile pentru Camera Agricolă judeţeană împreună cu o echipă proprie, alături de reprezentanţi ai asociaţiilor, cooperativelor şi fermierilor, aceştia promovându-se şi susţinându-se reciproc.

„Cu ocazia acestor alegeri, sindicatul producătorilor agricoli Olt îi îndeamnă pe fermieri să iasă la vot în data de 21 octombrie pentru a-şi alege reprezentanţii în noua Cameră Agricolă judeţeană, care va fi constituită din fermieri, pentru fermieri”, a mai precizat Ion Păunel, preşedintele Filialei Olt a Agrostar.

 

Listele electorale pot fi consultate de către toţi cei interesaţi, ele fiind afişate la sediile primăriilor de pe raza comunelor în care locuiesc.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.