Cristi Boldur, fost șef la Imagine în primăria Craiova, 5000 de lei...

Cristi Boldur, fost șef la Imagine în primăria Craiova, 5000 de lei la un show televizat

842
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cristian Giuliano Boldur, fost șef de Imagine în cadrul Primăriei Craiova, a câștigat la showul de televiziune “Vrei să fii milionar?” suma de 5000 de lei. Spune că a mers la concurs atât pentru a-și testa cunoștințele generale, dar și ca să îl mai vadă prietenii din Craiova.

Plecat de o bună perioadă din Craiova, fostul șef al Biroului Imagine din cadrul Primăriei, Cristian Boldur, a participat la concursul “Vrei să fii milionar?”, organizat la postul de televiziune Kanal D.

“Este un concurs  destul de greu,  mai ales că la preselecție ți se pun 20 de întrebări dintre cele mai grele. Am reușit să ajung la pragul de 5000 de lei, și acolo m-am oprit”, ne-a declarat fost șef de la Imagine.

Cristian Boldur a lucrat pentru Primăria Craiova între anii 2004 și 2009. În anul 2007, fostul președinte al PNLO Craiova, Ion Groza, l-a acuzat pe primarul Solomon că ar fi pretins șpagă de la impresarul lui Andreea Bocelli. Suspectat a fost Cristi Boldur, însă acuzațiile nu au putut fi dovedite. Acum, Cristi este plecat acum din Craiova și lucrează în Elveția.

Sursa: oradedolj.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     08-02-2012
    Mesaje
    72

    Felicitari! E un concurs greu!

    LaptopNews - totul despre portabile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.