Accidente rutiere

Accidente rutiere

664
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 28. 09.2012, ora 19:10, în Craiova, pe b-dul Dacia, C.ADRIAN, 20 ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism , proprietate personală, la efectuarea virajului la stânga, a accidentat-o uşor pe  T.ILEANA, 19 ani, din comuna Calopăr care traversa pe trecerea de pietoni, la culoarea verde a semaforului electric.

 

  •  

 

La data de 28.09.2012,  în jurul orei 19 :45, pe DJ 561 G, în afara localităţii Galicea Mare, N.NICOLAE, 55 de ani, din Craiova în  timp ce conducea un autoturism nu a observat o căruţă, neechipată regulamentar, condusă de P.GHEORGHE, 56 ani, din Izvoare, judeţul Dolj, ce se deplasa în aceeaşi direcţie de mers, intrând  in coliziune cu aceasta.

Din accident a rezultat vătămarea corporala uşoară a căruţaşului care a fost adus la Spitalul Băileşti pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar conducătorul căruţei avea o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză poliţiştii întocmind dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.

 

 

La data de 29.09.2012, ora 1410, pe DN 55A, în afara localităţii Ghidici,  T.LILIANA, 35 de ani, din Negoi, jud. Dolj, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Rast către Ghidici, a intrat în coliziune cu un vehicul cu tracţiune animală condus în aceeaşi direcţie de mers de B.ION, 59 de ani, din Ghidici, al cărui cal care tracta căruţa s-a speriat şi a pătruns pe contrasens în momentul când urma să fie depăşit de autoturism.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui M.ION, 57 de ani, din oraşul  Zărneşti, judeţul Braşov, ocupant al căruţei. Pe numele lui B.ION fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.